2monitor alıp onları pcye bağlayaraksorum başlıktadır
zaten cift monitörüm var ama ikisinin ayrı çalışmasını istiyorum bir yerde oyun oynarken diger monitöre gecince oyundan cıkmadan diger monitörde işlem yapmak istiyorum bu arada daha önce bir konuda bilgin yoksa konuşma2monitor alıp onları pcye bağlayarak
2monitorum var diye belirtmemissin sorunda sen önce Türkçeyi doğru kullanzaten cift monitörüm var ama ikisinin ayrı çalışmasını istiyorum bir yerde oyun oynarken diger monitöre gecince oyundan cıkmadan diger monitörde işlem yapmak istiyorum bu arada daha önce bir konuda bilgin yoksa konuşma
sence bu soruyu bir insan neden sorar hani bi düsünsene biraz neyse bilgin varsa bilgi verirmisin2monitorum var diye belirtmemissin sorunda sen önce Türkçeyi doğru kullan
ahahhahahahahahhaasence bu soruyu bir insan neden sorar hani bi düsünsene biraz neyse bilgin varsa bilgi verirmisin
onu yapabiliyorum ama mesala ana ekranda oyun acık sonra fare 2. monitöre götürüp farklı işlem yaptıgımda ana ekran masaüstüne düşüyor bu yazılım ile iki ekranın farklı işlem yapmasını nasıl saglarımsağ tuş > görüntü ayarları > birden çok ekran bölümünden bir tanesini 2. ekran yapacaksın. Bende olmadığından detaylı anlatamıyorum ordan kurcala bulursun. olmadı youtube'da bile anlatan vardır 1-2 dakikalık bir video'da. İstediğin gibi 1'inde oyun oynayıp, attım şimdi diğer monitörde de film açık bir şekilde kullanabilirsin tabii ki.
saolasın oyun ekranında kalıyor ama oyun ekranı donuyor böylede acaba iki monitörün farklı görüntü işlemesi için çift ekran kartı mı kullanmam gereklioyunun tam ekran yerine tam ekran pencerelide olsun. tahmin ettigim seyden bahsediyorsan sorun böyle çözülür.