Neler Yeni

1 günde 2 kez format atarsak ne olur ?

Lawrence

80+ Bronze
arkadaşlar cumartesi günü pc ye format attım temiz kurulum yani bugün tekrar format atmam gerekti öğlen 3 4 gibi tekrar format attım ama cmd den windowsu etkinleştiremedim hata verdi tekrar format attım format atarken windows dosyaları kopyalanıyor kısmında %0 da kaldı iptal e bastım yine dondu sonra kasanın açma kapama tuşuna 12 saniye basarak kapattım tekrar kuruluma geçtim bu sefer takılmadı sadece çok önemli güncelleştirmeleri yüklüyoruz kısmında bekletti sonra normal açıldı pc cmd den windowsu etkinleştirdim sunuculara bağlanamıyor hatası geldi tekrardan pc yi kapattım modemi de kapatıp açtım sonra pcyi açınca etkinleşmişti. bu format olayını araştırdım 1 günde 2 format zaralımıdır diye quick format zararlı değil ama hard format zararlıdır diyenler oldu sizce sorun olur mu ?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
1 günde 2 format atmış olursun
başka bir şey olmaz.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
ard arda atttım ama aralarında 45dk bile yok
Sorun yok
Üretilen diskler bunlara dayanıklı üretiliyor. (SSD ler de dahil.)
Ömründen bir parça almış oldun ama merak etme ömrü bitmeden gelişen teknolojiye ayak uydurmak için değiştirmek zorunda kalacaksın :D
öyle pat diye ömrü bitecek şeyler değiller.
Kronik sorunlu değil ise tabii.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
arkadaşlar cumartesi günü PC ye format attım temiz kurulum yani bugün tekrar format atmam gerekti öğlen 3 4 gibi tekrar format attım ama cmd den windowsu etkinleştiremedim hata verdi tekrar format attım format atarken windows dosyaları kopyalanıyor kısmında %0 da kaldı iptal e bastım yine dondu sonra kasanın açma kapama tuşuna 12 saniye basarak kapattım tekrar kuruluma geçtim bu sefer takılmadı sadece çok önemli güncelleştirmeleri yüklüyoruz kısmında bekletti sonra normal açıldı PC cmd den windowsu etkinleştirdim sunuculara bağlanamıyor hatası geldi tekrardan PC yi kapattım modemi de kapatıp açtım sonra pcyi açınca etkinleşmişti. bu format olayını araştırdım 1 günde 2 format zaralımıdır diye quick format zararlı değil ama hard format zararlıdır diyenler oldu sizce sorun olur mu ?
reis hiç bir şey olmaz be

Top Bottom