Neler Yeni

1 günüm var bozuk windowsum yüzünden biosum kitlendi yardım lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ubeydullah
Merhaba Arkadaşlar,öncelikle windowsu guncellemem ile başladı sorunum win 10 2004 sürümüne yükselttim ve bazı programlarimda sıkıntılar meydana geldi bende bir önceki sürüme geri döndür dedim ve windowsum sürekli mavi ekran vermeye başladı çok sık kapanip açılıyordu.dedim mecbur artik formatlicam format menusunde de mavi ekran hatası vermeye başladı yine sürekli kapan aç yaptı ve anakartim bir daha çalışmadı.Aradan 10 gün geçti anakartim servise gitti geldi ve bilgisayarı kurdum önemli proje odevimi sunmam gerekiyor o yüzden hızlı hızlı kurdum fakat bu sefer görüntü gelmiyor mikrofon taktım ramleri çıkardım mikrofon ötmüyor o zaman anladım biosu kitlendi windows yüzünden tekrar servise yollayıp 10 gün beklemek istemiyorum ne yapabilirim

Not:clr_cmos kısa devre yaptım işe yaramadı

Anakart:Gigabayt B450M H
İşlemci:Amd Ryzen 3 3200G
Ram:16gb 3200MHZ Cl16

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Merhaba Arkadaşlar,öncelikle windowsu guncellemem ile başladı sorunum win 10 2004 sürümüne yükselttim ve bazı programlarimda sıkıntılar meydana geldi bende bir önceki sürüme geri döndür dedim ve windowsum sürekli mavi ekran vermeye başladı çok sık kapanip açılıyordu.dedim mecbur artik formatlicam format menusunde de mavi ekran hatası vermeye başladı yine sürekli kapan aç yaptı ve anakartim bir daha çalışmadı.Aradan 10 gün geçti anakartim servise gitti geldi ve bilgisayarı kurdum önemli proje odevimi sunmam gerekiyor o yüzden hızlı hızlı kurdum fakat bu sefer görüntü gelmiyor mikrofon taktım ramleri çıkardım mikrofon ötmüyor o zaman anladım biosu kitlendi windows yüzünden tekrar servise yollayıp 10 gün beklemek istemiyorum ne yapabilirim

Anakart:Gigabayt B450M H
İşlemci:Amd Ryzen 3 3200G
Ram:16gb 3200MHZ Cl16
BIOS pilini çıkarıp BIOS’u sıfırlamayı deneyebilirsin.

Not: clr_cmos belkide bu işe yarıyordur, bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed Eren Bulut
bence bios pilini çıkar ama hemen geri takma 10dk bekle ben arkadaşıma bios güncellettim pc den tık yoktu o kendisi çıkarıp takmış düzelmemiş ben 10dk bekledim pc açıldı

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Mavi ekran sorunu yaşamaktaysanız C:/Windows/Minidump yolunu takip edin, karşınıza gelen Minidump dosyasını kopyalayıp masaüstüne yapıştırın. Ardından masaüstünde bulunan Minidump dosyasını rarlayıp, upload servislerinden birine upload edip, konuya ekleyiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ubeydullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence bios pilini çıkar ama hemen geri takma 10dk bekle ben arkadaşıma bios güncellettim PC den tık yoktu o kendisi çıkarıp takmış düzelmemiş ben 10dk bekledim PC açıldı
Tabi bios pilini çıkarınca zaten 10 15 dk min beklemek gerekiyor lakin oğleden beri pili takmadım herhalde uzun zamandır çıkık pili ama yinede bios açılmıyor açılsa bios zaten mikrofondan ses gelicek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mavi ekran sorunu yaşamaktaysanız C:/Windows/Minidump yolunu takip edin, karşınıza gelen Minidump dosyasını kopyalayıp masaüstüne yapıştırın. Ardından masaüstünde bulunan Minidump dosyasını rarlayıp, upload servislerinden birine upload edip, konuya ekleyiniz.
Biosu açamıyorum ssdyi başka bilgisayara bakıp sifirlarim önemli veri yok hdd verilerim ama biosum kitledi kendisini

Top Bottom