❌İndirim Bitti! 1 kg (4*250) kahve dünyası orta kavrulmuş 473 tl

youjoe

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
65
1 kg (iki set toplamı) kahve dünyası orta kavrulmuş kahve altındaki 50/350 kupon ile 473 tl 🫨Türk kahveleri 600+ oldu.
1000118894.webp

Son düzenleme:
4 set alırsanız 746'a geliyor öyle daha mantıklı 2 kg ediyor ve kilosu 373'e geliyor.

Kagit filtrede ve mochapotta bunu kullanıyorum.biraz fazla kavrulmuş geldi bana.1 kg aldığım icin de 1 senedir bitiremedim.

Kagit filtrede ve mochapotta bunu kullanıyorum.biraz fazla kavrulmuş geldi bana.1 kg aldığım icin de 1 senedir bitiremedim.
Genelde bende Osmanlı kahvesi ile karıştırıyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 set alırsanız 746'a geliyor öyle daha mantıklı 2 kg ediyor ve kilosu 373'e geliyor.
Hocam çok tüketen kişiler için karlı. Ya da ortak alan. Yoksa iki kg bitirmek zor gibi sanki.

Genelde bende Osmanlı kahvesi ile karıştırıyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok tüketen kişiler için karlı. Ya da ortak alan. Yoksa iki kg bitirmek zor gibi sanki.
Evet hocam öyle aileler için daha uygun 2 kg. 100 gramı marketten alıyorum 80 liraydı en son burada 37 liraya denk gelmesi çok güzel.

Kahveyi 250gram paketlerle almanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 1 buçuk sene önce kampanya versilesi ile 1 kg kahve aldım hala bitiremedim. Kahve bekledikte tazeliğini kaybediyor. Bayat kahve de çarpıntı yapar. İnidirimden alayım derken içtiğiniz kahve sağlığınıza ve damak tadınıza zarar vermesin.

Kupon nerede ben bulamadım da, bende mi yok yoksa bitmiş mi acaba?
Bitmiş konu öne çıkmasın diye cevap yazmamıştım da yeni cevap gelmiş yazayım. Ürün sayfasının biraz altında idi ama yoksa bitmiş demektir hocam. Sınırlı oluyor sanırım sayısı.

İndirim bitmiş fakat Tuğba Kuruyemiş Mirvari 220 Gr denk geldi onu aldım.

Geri