1 ölü pixel tamir edilebilir mi ?

Değişim veya iade olur mu dediğim de tabirini yapariz 1 ölü pixel fln dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok gamepower değil bu mag274qrf

yani 10 pixel üstü değişim iade oluyormuş monitoru paketledim bugün gelip alacaklar 1 pixeli tamir ederiz dediler
Gerçekten ilginç nasıl tamir ediyorlar anlamadım ama bir de gelince bakarsın monitöre. Hallolsun da nasıl oluyorsa olsun .d

piksel sayısı öyle kolay kolay artmaz darbe yemediği sürece veya hor kullanılmadığı sürece 1.5 yıldır ölü pikselli kullanıyorum aldığımda vardı aynı 1 tane duruyor.
Sorun artması değil olması zaten takıntılı birisi olmasam yollamazdım da toz fln da ver hallederler umarım

Gerçekten ilginç nasıl tamir ediyorlar anlamadım ama bir de gelince bakarsın monitöre. Hallolsun da nasıl oluyorsa olsun .d
Aynen öyle ben de merak ettim

Benim bildiğim ya paneli değişiyorsa ya da direk değişim.

Sorun artması değil olması zaten takıntılı birisi olmasam yollamazdım da toz fln da ver hallederler umarım

Aynen öyle ben de merak ettim
aga sana demedim o yazdığıı ama sana diyeceğim direk değişim yada iade iste çok uğraşırsın bak , ben monitörümü 3 kez götürdüm 3 kere değiştirmeme rağmen hep ölü pikselliydi en sonunda pes ettim yeter dedim 1 pikselden bişey olmaz kullanıyorum öyle bir zaman sonra unutuyosun :d

Benim bildiğim ya paneli değişiyorsa ya da direk değişim.
Hayırlısı
aga sana demedim o yazdığıı ama sana diyeceğim direk değişim yada iade iste çok uğraşırsın bak , ben monitörümü 3 kez götürdüm 3 kere değiştirmeme rağmen hep ölü pikselliydi en sonunda pes ettim yeter dedim 1 pikselden bişey olmaz kullanıyorum öyle bir zaman sonra unutuyosun :d
Pardon beni etiketledin sandım ya değişim olur mu orasını bilmem ama 1 ölü pixeli tamir edip tozuda temizlerseler daha iyi olmazmı değişim de fln yine ölü pixel çıkarsa aynı durum olacak bakalım kararı servis verecek

Hayırlısı

Pardon beni etiketledin sandım ya değişim olur mu orasını bilmem ama 1 ölü pixeli tamir edip tozuda temizlerseler daha iyi olmazmı değişim de fln yine ölü pixel çıkarsa aynı durum olacak bakalım kararı servis verecek
ne kadar oldu alalı ve kararı servis vermez aga sen vericeksin onlar ona göre işlem yapıcak incehesap böyle bi mahalle bilgisayarcısı tipi var banada ürün arızalı geldi değişim istiyorum dedim değişim yapmadılar , ne yaptılar bilmiyorum aynı ürünü sorunsuz verdiler.

ne kadar oldu alalı ve kararı servis vermez aga sen vericeksin onlar ona göre işlem yapıcak incehesap böyle bi mahalle bilgisayarcısı tipi var banada ürün arızalı geldi değişim istiyorum dedim değişim yapmadılar , ne yaptılar bilmiyorum aynı ürünü sorunsuz verdiler.
2 ay oldu belki yeni belki daha önceden vardı yeni gördüm. Zaten değişim veya iade yapsam her türlü servisin bakması gerekmiyor mu ?

Tamir edilemez ki. Kim söylemişse onu iyi yalancıymış.
Piksel tamir edilemez. Led Panel komple değişilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,121
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri