Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,792
Bütçe değilde ucuz ve kaliteli bir hdd de olsa iyi olur wd veya seagte olsa iyi olur cevap veren herekese teşşekürler efenim 
Bende bundan var, memnunum sessiz değerleri de 180 okuma 180 yazma şeklinde.WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı
WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İki model de güzel ben alırken araştırmıştım bayağı bir, sonucunda şöyle bir şey anlamıştımKanka sence arasında fark var mıdır ?Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
O zaman seagte teşşekürler tavsiyeniz içinİki model de güzel ben alırken araştırmıştım bayağı bir, sonucunda şöyle bir şey anlamıştım
-Seagatein performansı biraz daha iyi
-Wd blue ise daha sessiz.
Sessizlik/performans arasında seçimi wd blue'dan yaptım çünkü sessiz olmasını istiyordum sdaece oyunları atacağımdan performansı çok da önemli değildi. Karar senin yine.