Adata legend 850 var bulabiliyorsan 850lite çok iyiultra kaliteli bir şey aramıyorum standart m2 hızları yeterli bana bütçe 1600 anakartım asus prime a320m-k
Dram ne oluyor acaba biraz ssd cahiliyim deKioxia exceria G2 DRAM i olduğu için bi tık daha öne çıkabiliyor
Crucial p3 plus 1tb nvme m2 ssd 5000/3600 kendim kullanıyorum çok memnunumultra kaliteli bir şey aramıyorum standart m2 hızları yeterli bana bütçe 1600 anakartım asus prime a320m-k
Kısa özet geçeyim, SSD nin içindeki RAM. Daha stabil çalışmasına yardımcı oluyorDram ne oluyor acaba biraz ssd cahiliyim de
Size sorduktan sonra bakmıştım epey işlevsel ama ssdnin hızı diğer dramsiz ssdlerin çok gerisinde oluyor dramli ve daha hızlı bir ssd bulabilir miyim sizce biraz daha bütçeyi yükseltirsemKısa özet geçeyim, SSD nin içindeki RAM. Daha stabil çalışmasına yardımcı oluyor
Forumlarda fazlasıyla kaynak var detaylı bilgi için yönelebilirsin ben üstün körü bahsettim
Size sorduktan sonra bakmıştım epey işlevsel ama ssdnin hızı diğer dramsiz ssdlerin çok gerisinde oluyor dramli ve daha hızlı bir ssd bulabilir miyim sizce biraz daha bütçeyi yükseltirsem
teşekkürlerKingston KC3000 SKC3000S/1024G 1 TB PCIe 4.0 x4 M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1 TB PCIe 4.0 x4 M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bulunur da SSD lere yeni geçeceksen o 1sn yi fark etmiyorsun. Kingston NV2 kullanıyorum hızı biraz düşük ama ona rağmen fazlasıyla tatmin ediyor.Size sorduktan sonra bakmıştım epey işlevsel ama ssdnin hızı diğer dramsiz ssdlerin çok gerisinde oluyor dramli ve daha hızlı bir ssd bulabilir miyim sizce biraz daha bütçeyi yükseltirsem