Neler Yeni

Yardım 1 uzun 2 kısa bip sesi Vga Ledi Yanması

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Merhaba her şey Sorunsuz Çalışırken, ekran kartı ve m2 yi sökmüştüm sonra taktığımda görüntü gelmez oldu anakarta buzzer taktım 1 uzun 2 kısa uyarı veriyor, vga ledi beyaz yanıyor,

anakart b550 gaming plus
ekran kartı 6600 xt

uzay montaj olarak eski b450 ye taktım işlemciyi ekran kartını rami yine görüntü yok

eski bi ekran kartı deniyorum aynı değişen bişey yok

kafayı Yicem 😑😑

YusufTlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf Talha Yılmaz
Ekran kartında sıkıntı var.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YusufTlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf Talha Yılmaz
1 uzun 2 kısa hatası ekran kartı için

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Nasıl bi sorundur bu ya of

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
yarın Bilgisayarcı ya götürcem, aklınıza gelecek herşeyi yaptım komple söküp tekrar montaj yaptım yok , Bilgisayarcı ne yapacak çok merak ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
eren eren
Merhaba her şey Sorunsuz Çalışırken, ekran kartı ve m2 yi sökmüştüm sonra taktığımda görüntü gelmez oldu anakarta buzzer taktım 1 uzun 2 kısa uyarı veriyor, vga ledi beyaz yanıyor,

anakart b550 gaming plus
ekran kartı 6600 xt

uzay montaj olarak eski b450 ye taktım işlemciyi ekran kartını rami yine görüntü yok

eski bi ekran kartı deniyorum aynı değişen bişey yok

kafayı Yicem 😑😑
dostum aynısı az önce başıma geldi. ben ram'leri yerinden söküp takarak halledebildim haberin olsun. (çift ram ise yerlerini değiştir filan. yuvalarına doğru taktığından emin ol ve sert bir şekilde iyice bastır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın Bilgisayarcı ya götürcem, aklınıza gelecek herşeyi yaptım komple söküp tekrar montaj yaptım yok , Bilgisayarcı ne yapacak çok merak ediyorum
ramlere mutlaka bak çok ciddiyim. ben kafayı yedim nasıl olur da kart gider diye durduk yere, çünkü nette hep ekran kartı hatası diyorlardı. sorun %90 rami yanlış şekilde takmak.

Son düzenleme:

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
dostum aynısı az önce başıma geldi. ben ram'leri yerinden söküp takarak halledebildim haberin olsun. (çift ram ise yerlerini değiştir filan. yuvalarına doğru taktığından emin ol ve sert bir şekilde iyice bastır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramlere mutlaka bak çok ciddiyim. ben kafayı yedim nasıl olur da kart gider diye durduk yere, çünkü nette hep ekran kartı hatası diyorlardı. sorun %90 rami yanlış şekilde takmak.
Denedim Reyis herşeyi çıt çıt oturuyor çok montaj yaptım normalde herşeyi yaparım kendim ama sonuca ulaşamadım yarın nolcak bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
eren eren
Denedim Reyis herşeyi çıt çıt oturuyor çok montaj yaptım normalde herşeyi yaparım kendim ama sonuca ulaşamadım yarın nolcak bakalım
bence yeniden dene ama sen bilirsin. çıkar ramleri yerini değiştir, yumuşak bir silgiyle konnektör kısmı sil sert şekilde bastırarak dene. çözüleceğini düşünüyorum.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Bugün farklı Ram ile denedim yine aynı son olarak işlemci kalmıştı yeğenin işlemciyi taktık bilgisayar açıldı böylelikle Sorunu bulduk durduk yere işlemci nasıl sıkıntı çıkarıyor anlamış değilim, yarın vatana garantiye vericem bakalım ne diyecekler , 1 ay olmuştu alalı :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,020
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom