Neler Yeni

1 veya 2 TB HDD önerir misiniz

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Ben
Ben HDD yi aldiğimda artık çoğu oyunu yuklerim ama yükleyince de sistemimin yavaş kalmasını istemiyorum
SSD yi zaten ağzına kadar doldurmazsanız sisteminizde gözle görülür bi yavaşlık söz konusu olmaz. Hardcore gamer değilseniz (Aynı anda 3-4 tane story oyununu oynayayayım gibi) Yanına bir tane daha ssd alın hikaye oyunları bittikçe silersiniz yenisini yüklersiniz. Arşivleme yapıyorsanız eğer (youtube videosu , fotoğraflar) hdd alın. Sırf oyun işine bakmayın geleceği düşünün. Oyunlar silinir yüklenir bu kompleks bir şey değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ali kagan
SSD yi zaten ağzına kadar doldurmazsanız sisteminizde gözle görülür bi yavaşlık söz konusu olmaz. Hardcore gamer değilseniz (Aynı anda 3-4 tane story oyununu oynayayayım gibi) Yanına bir tane daha ssd alın hikaye oyunları bittikçe silersiniz yenisini yüklersiniz. Arşivleme yapıyorsanız eğer (youtube videosu , fotoğraflar) HDD alın. Sırf oyun işine bakmayın geleceği düşünün. Oyunlar silinir yüklenir bu kompleks bir şey değil.
Oyunlar silinir ama ben büyük ihtimal ile 400gb lik oyun yükleyeceğim m2 de windows da yer kapladığı için 480gb ssd alsam 2 yada.3 tane hikaye oyunum hazırda ve bazı online oyunlar da yukliyecegim ama hdd alırsam topladığım pc den yavaş faydalanacağım biraz

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Oyunlar silinir ama ben büyük ihtimal ile 400gb lik oyun yükleyeceğim m2 de windows da yer kapladığı için 480gb ssd alsam 2 yada.3 tane hikaye oyunum hazırda ve bazı online oyunlar da yukliyecegim ama HDD alırsam topladığım PC den yavaş faydalanacağım biraz
Vallahi pc yi alırken ben de öyle diyordum 2tb hdd alıcam diyordum ama öyle bir durum yok şu an diskte fazladan 160gb yerim bile var. Zamanında ark gibi 150gb lik bir oyun yükledim gene bile 50 gb boşluk kalıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunlar silinir ama ben büyük ihtimal ile 400gb lik oyun yükleyeceğim m2 de windows da yer kapladığı için 480gb ssd alsam 2 yada.3 tane hikaye oyunum hazırda ve bazı online oyunlar da yukliyecegim ama HDD alırsam topladığım PC den yavaş faydalanacağım biraz
Demem o ki yükleyeceğiniz oyunları güzel hesap edin ona göre bütçenizi ayarlayın. Oyun depolamak için HDD almak iyi bir karar olmayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ali kagan
Vallahi PC yi alırken ben de öyle diyordum 2tb HDD alıcam diyordum ama öyle bir durum yok şu an diskte fazladan 160gb yerim bile var. Zamanında ark gibi 150gb lik bir oyun yükledim gene bile 50 gb boşluk kalıyordu.

Demem o ki yükleyeceğiniz oyunları güzel hesap edin ona göre bütçenizi ayarlayın. Oyun depolamak için HDD almak iyi bir karar olmayabilir.
Merak ettigim bi konu var benim m2 im 512 gb ama 480gb gözüküyor o oluyomuş normaldede ben 3 adet oyun yükledim gta 5 cs ve rainbow 114gb yer kalması normalmi

Merak ettigim bi konu var benim m2 im 512 gb ama 480gb gözüküyor o oluyomuş normaldede ben 3 adet oyun yükledim gta 5 cs ve rainbow 114gb yer kalması normalmi
Ve 480 gb ssd alırsam sadece oyunlarım yüklenir yani 80gb lik oyun yükledim 400 mu kalıcak yani başka bisiler le de dolacakmi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

Ve 480 gb ssd alırsam sadece oyunlarım yüklenir yani 80gb lik oyun yükledim 400 mu kalıcak yani başka bisiler le de dolacakmi
Tabii kide Windowsun kendisi dolacak indirdiğin driverlar vesaire vesaire. Rainbow kaç gb bir bilgim yok ama indirdiğin csgo haritalarına göre boyut değişebilir oyunun kendisi zaten 20gb üstüne 95gb gta da gelince kafadan bi 150-180gb arası bir şey gidiyor. Üstüne driverlar , güncellemeler , windows da eklenince 200-220gb yi geçiyor.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap