Neler Yeni

1 yıldan fazla süre sonrasında termal macun değişmeli mi ?

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Arkadaşlar Ryzen 5 2600 işlemcim var.1.3 yıl oldu,macunu hala değiştirmedim.Maksimum sıcaklık Oddysey en yüksekte 70 değiştirirsemde ne önerirsiniz macun ?

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
ben olsam uğrasmazdım size kalmış bir şey

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Hocam daha süresi var mı diyorsunuz isterseniz Witcher 3,Oddysey gibi oyunlarda cpu sıcaklığına bakıp atabilirim.
ben laptopumu 5 yıl sonra değiştim ona rağmen katılaşmamıştı süreklide kullanıyordum 70 derece gayet güzel 75 i gecerse değişirsin

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben laptopumu 5 yıl sonra değiştim ona rağmen katılaşmamıştı süreklide kullanıyordum 70 derece gayet güzel 75 i gecerse değişirsin
Bilen birine yaptırmamı tavsiye eden çok oldu biraz daha bekleyeceğim çünkü bu şartlarda birini bulmak falan çok zor olacak bekleyelim

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Isılar normal ise bence gerek yok.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Bilen birine yaptırmamı tavsiye eden çok oldu biraz daha bekleyeceğim çünkü bu şartlarda birini bulmak falan çok zor olacak bekleyelim
ben kendi sistemimi youtubeden izleyip dizdim her şeyini zor bir şey değil hele macun değişmek cok kolay. Video izleyerek rahat yaparsın

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Isılar normal ise bence gerek yok.
Stres testi yapacağım olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kendi sistemimi youtubeden izleyip dizdim her şeyini zor bir şey değil hele macun değişmek cok kolay. Video izleyerek rahat yaparsın
Evet donanım arşivinde buldum macun sürme yolunu.Oradan yapacağım fakat neyle yayıcam onada bakıcam tehlikeli iş bakarsanız.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Dene ısılar çok yükselirse değiştir derim.

Evet donanım arşivinde buldum macun sürme yolunu.Oradan yapacağım fakat neyle yayıcam onada bakıcam tehlikeli iş bakarsanız.
Arctic mx4-2019 alırsan yanında yayma kaşığı veriliyor.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa

ben şırınganın başi ile yayıyorum hiç bir tehlikesi olmayan bir iş zaten soğutma vakumlandığı icin kendisi otomatik yayılıyor ama bu kadar korkuyosan acele etme tanıdık birin bulursun o yapar

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Dene ısılar çok yükselirse değiştir derim.

Arctic mx4-2019 alırsan yanında yayma kaşığı veriliyor.
Peki donanım arşivinin amd işlemcilere yapılan videosu falan hala her işlemci için geçerli oluyor değil mi ordan izleyip yapıcam.Prime95 ile test yapıcam fakat kaç dakikalık bilmiyorum yardım ederseniz mutlu olurum.

ben şırınganın başi ile yayıyorum hiç bir tehlikesi olmayan bir iş zaten soğutma vakumlandığı icin kendisi otomatik yayılıyor ama bu kadar korkuyosan acele etme tanıdık birin bulursun o yapar
Bir tane abi var internet kafesi falan var umarım yardım etmeye gelir.Macunu sürücez fakat prime95 ile bi teste sokup değerleri başka konuda atacağım sizi etiketlememde sakınca var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,797
Üyeler
165,236
Son üye
mixx
Top Bottom