hiçbir sistem her oyunda 200 fps alamıyor ve 10000tl bandında hazır sistemlere bakman gerekiriyi günler arkadaşlar 10.000 TL bütçem var piyasadaki neredeyse tüm oyunları oynuyorum bu bütçe ile bana bilgisayar toplayabilirmisiniz acaba her oyunda en az 200 fps olucak şekilde olursa iyi olur
Toplayinca pek güzel şeyler çıkmıyor o yüzden hazır sistem daha iyidiriyi günler arkadaşlar 10.000 TL bütçem var piyasadaki neredeyse tüm oyunları oynuyorum bu bütçe ile bana bilgisayar toplayabilirmisiniz acaba her oyunda en az 200 fps olucak şekilde olursa iyi olur
Hocam ilk çıktığında bu sistem 5 dakidada hem itopya çöktü hemde stoklar bitti geldiği an 5 dakikada biter zaten veya gelmezKonuyu takip et, Da5 sisteminin stokları ara sıra geliyor. Geldiği anda al. Bu fiyata tartışılmaz en iyisi.
Ana Konu - Yeni DA Sistem 5 Çıktı!
Abdullah abi sistemini sonunda çıkardı sizce nasıl? Fiyatı 9K (Stok bitmişti yenileniyor)forum.donanimarsivi.com
Öyle olmuyor işte, zaman belirsiz olduğu için çökmüyor. İlk geldikten sonra 10a yakın çıktı. Ve 1 tanesinde bile çökmedi.Hocam ilk çıktığında bu sistem 5 dakidada hem itopya çöktü hemde stoklar bitti geldiği an 5 dakikada biter zaten veya gelmez