Hocam aslında ben bu kadar para vermek istemiyorum. 5000 TL civarı ofis koltuğu yok mu bildiğiniz kaliteli ?
Hocam ofis koltuğu yok mu ?
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Aynı koltuğu atmışsınız. Benim de aklımdan bu geçiyordu fiyatı baya iyi. Sıkıntısı falan yok değil mi arkadaşlar? Rahatlığı falan iyi mi ona göre sipariş geçeyim ben bunu.Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Bilgim yok ama forumda f/p diyorlarAynı koltuğu atmışsınız. Benim de aklımdan bu geçiyordu fiyatı baya iyi. Sıkıntısı falan yok değil mi arkadaşlar? Rahatlığı falan iyi mi ona göre sipariş geçeyim ben bunu.
2. kez konusunu gördüm yalan olmasınforumdan birinin tek sıkıntı nikel yak değil vs gibi bir şey yazdığını hatırlıyorum benim içinde hiç hesapta yok ama bütçe ayırabilirsem üniye gitmeden almayı düşünüyorum bir daha bu fiyatlara zor bulunur gibiAynı koltuğu atmışsınız. Benim de aklımdan bu geçiyordu fiyatı baya iyi. Sıkıntısı falan yok değil mi arkadaşlar? Rahatlığı falan iyi mi ona göre sipariş geçeyim ben bunu.
yayıncı kodu kullanınca %10 indirim veriyoduKendime özel koltuk oluşturdum siteden ve 10.000 TL tuttu. Alınır mı sizce yoksa başka öneriniz var mı ?