Neler Yeni

Çözüldü✓ 10.000TL klavye kulaklık mouse mousepad önerisi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
10.000TL bütçe var bu bütçeye klavye, kulaklık, mouse ve mousepad almak istiyorum. Mouse, kulaklık ve klavye hepsi wireless, şarjlı ve siyah renk tercihim. Son olarak klavyenin de %75 olmasını istiyorum. Öneride bulunabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ömer faruk
barracuda x , deathadder v3 pro , fun 60 max ya da ultra artık bütçenin ne kadarını kullanmak istediğine bağlı , wraith litepad alırdım hardcore fpsci değilsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

deathadderı ikinci elden temiz alman lazım ama sıfırına 5k verilmez

RagnarLodbrok

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
barracuda x , deathadder v3 pro , fun 60 max ya da ultra artık bütçenin ne kadarını kullanmak istediğine bağlı , wraith litepad alırdım hardcore fpsci değilsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

deathadderı ikinci elden temiz alman lazım ama sıfırına 5k verilmez
Bu bütçede 2. el almak istemiyorum hocam başka öneriniz var mıdır mouse olarak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ömer faruk
ikinci el istemiyorsan hyper x cloud 3 wireless , deathadder v3 pro hyperspeed alırım elin çok büyük değilse bu daha iyi bile olabilir . Atk vgn tarafında da bu şekle benzer ürünler var ama denemediğim için bi şey diyemem

RagnarLodbrok

80+ Bronze
ikinci el istemiyorsan hyper x cloud 3 wireless , deathadder v3 pro hyperspeed alırım elin çok büyük değilse bu daha iyi bile olabilir . Atk vgn tarafında da bu şekle benzer ürünler var ama denemediğim için bi şey diyemem
Tamamdır, teşekkür ederim. Seçenekleri değerlendirip yaptığınız öneriler doğrultusunda tercih yapacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ömer faruk
sen yine de araştır belki bu mouseun şeklini beğenmezsin kulaklığın deri olmasını beğenmezsin falan filan ama bu ürünleri direkt alırsan pişman olacağını düşünmüyorum hyper x hariç hepsini kullandım gayet güzel malzemeler

VolacyHQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umutcan Aktuğ
eğer iyi bir klavye istiyorsan, switchlerine göre almanı tavsiye ederim kendine göre araştırıp bakman gerekiyor, mouse olarak wireless VXE R1 modellerine bakabilirsin ATK Blazing Sky modellerine de bakabilirsin. Kulaklık olarak bu aralar indirimlere bakabilirsin ben IEM tercih ediyorum. Kulaküstü F/P olarak Havit Gamenote 2002E Pro bakabilirsin. Mousepad için wraith in kendi mousepadlerinden veya ESP Tiger'ı tercih etmeni öneririm.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
eğer iyi bir klavye istiyorsan, switchlerine göre almanı tavsiye ederim kendine göre araştırıp bakman gerekiyor, mouse olarak wireless VXE R1 modellerine bakabilirsin ATK Blazing Sky modellerine de bakabilirsin. Kulaklık olarak bu aralar indirimlere bakabilirsin ben IEM tercih ediyorum. Kulaküstü F/P olarak Havit Gamenote 2002E Pro bakabilirsin. Mousepad için wraith in kendi mousepadlerinden veya ESP Tiger'ı tercih etmeni öneririm.
Hocam önerdiğiniz ürünlerin diğer arkadaşın önerdiklerine göre artıları eksileri nelerdir?

VolacyHQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umutcan Aktuğ
Hocam önerdiğiniz ürünlerin diğer arkadaşın önerdiklerine göre artıları eksileri nelerdir?
Klavye için Mad60 HE veya wraith W75 e göz atabillirsin. Maalesef günümüzde gerçekten iyi klavyeler pahalı eğer üstüne biraz daha koyarım dersen Wooting markası TR ile anlaşma yaptı normalde 4-5K olan vergiler şu an 700-800 TL. Kulaklık bir e-sporcu tarafından f/p olarak önerildi. Ben IEM tercih ettiğim için kulak üstü kulaklıklar için bir şey söyleyemeyeceğim. Mouse için de ATK Blazing SKY kullanıyorum şu anda memnunum daha uygun alternatifi VXE modelleridir wireless kategorisinde. Eğer tercih edersen veya zamana yayarsan Wooting klavye, ATK mouse, iyi bir kulak üstü kulaklık tercih edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,166
Üyeler
170,487
Son üye
melihkapkin
Top Bottom