10-11K Monitör önerisi

BorakanT

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
11000
Merhaba. Bu tarz bir bütçeye şu şekil bir monitör arıyorum;
En az 165hz
En çok 1ms
En az 27"
En az 2K
IPS panel
Güvenilir bir marka olmalı, ölü piksel sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum. Bir de çerçevesi ince olursa iyi olur ama şart değil. Bütçeyi çok aşamam, Philips Hue setupuma ekleme yapmam lazım, ona da 3k civarı gidecek.
Güncel monitörüm olan LG ULTRAGEAR 27" 144hz 1MS cihazını aratmamalı, bu monitörü yan ekran yapacağım, alacağımı ise ana ekranım yapacağım. Setup değiştiriyorum.

Ölü piksel şans işi, her markada ve modelde olabilir, onun için iade kısmında sorun yaratmayan satıcı ve siteden alınması daha doğru olur.

Merhaba. Bu tarz bir bütçeye şu şekil bir monitör arıyorum;
En az 165hz
En çok 1ms
En az 27"
En az 2K
IPS panel
Güvenilir bir marka olmalı, ölü piksel sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum. Bir de çerçevesi ince olursa iyi olur ama şart değil. Bütçeyi çok aşamam, Philips Hue setupuma ekleme yapmam lazım, ona da 3k civarı gidecek.
Güncel monitörüm olan LG ULTRAGEAR 27" 144hz 1MS cihazını aratmamalı, bu monitörü yan ekran yapacağım, alacağımı ise ana ekranım yapacağım. Setup değiştiriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü piksel şans işi, her markada ve modelde olabilir, onun için iade kısmında sorun yaratmayan satıcı ve siteden alınması daha doğru olur.
bu modeli al geç abimde var güzel monitör 2k için 27 küçük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,664
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri