Neler Yeni

10-11K TL ARASI MONSTER-MSI LAPTOP

LASRUH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
merhabalar, acil soruma cevap verebilirseniz çok sevinirim.
10K-11K TL arası monster & msi marka en performanslı gaming laptopu önerebilir misiniz? İşlemci çok önemli benim için full oyun için alacağım. canlı yayın yapmak istersem beni yarı yolda bırakmayacak bir bilgisayar olursa iyi olur 16GB olursa sevinirim.

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Kerem gül
knk öncelikle monster önermiyorum neden diye soracak olursan monster'a ne kadar türk malı deselerde türk malı değil sadece işlemcisi konuluyor ve çin de bulunan CLEVO yada TONGFANG gibi yerlerde üretilip marka basılarak geliyor. Yani anlayacağın monster önermiyorum gerek wifi kartı gerek plastiği olsun kötü bence bunlar benim şahsi düşüncelerim . Olayın birde şu noktası var monter 2 yıl garanti + ömür boyu ücretsiz bakım sunuyor. ömür boyu bakım bi yönden iyi fakat bi laptobu hiç bakıma göndermeden kullanmak var birde her ay bakıma göndermek var ben daha önce bakım yaptırmadan monster kullanan görmedim yani o ''ÜCRETSİZ BAKIM ' kısmı yanıltıcı bir nokta gibi duruyor. ,
Sadete gelecek olursak MSI olsun farklı markalar olsun onları tercih edip 1.000 - 2.000 lira fazla vererek sıkıntısız yıllarca kullanmak varken 2.000 tl az verip sürekli bakıma gitmek bence mantıksız bence bilindik marka olan MSI almak daha mantıklı olacak
MSI GF-65 önerimdir

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
10K-11K TL arası monster & msi marka en performanslı gaming laptopu önerebilir misiniz? İşlemci çok önemli benim için full oyun için alacağım. canlı yayın yapmak istersem beni yarı yolda bırakmayacak bir bilgisayar olursa iyi olur 16GB olursa sevinirim.
msi sadece msi olduğu için pahalıya satıyor gibi geliyor bana o ikisi dışında başka marka olsa olmazmı

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
sanmıyom farklı marka olabilir ama monster almamalı
monster ı bende sevmiyorum ben windows laptop konusunda lenovo yada asus tercih ediyorum ama normal işletim sistemi farketmeksizin olursa macbook adamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Kerem gül
monster ı bende sevmiyorum ben windows laptop konusunda lenovo yada asus tercih ediyorum ama normal işletim sistemi farketmeksizin olursa macbook adamdır
macbook zaten üst düzey windowsta bilindik marka tercihimdir dediğin gibi lenovo , asus köklü laptop üreticisi örnek vermek gerekirse amacım marka kötüleme değil ama toshiba klima üretiyor gidipte klima üreticisinden laptop alınmaz

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
macbook zaten üst düzey windowsta bilindik marka tercihimdir dediğin gibi lenovo , asus köklü laptop üreticisi örnek vermek gerekirse amacım marka kötüleme değil ama toshiba klima üretiyor gidipte klima üreticisinden laptop alınmaz
ayn

• Beğen
Reaksiyonlar: KG68

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Laptop zorunlu mu?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063

LASRUH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan

cevaplar için teşekkürler. laptop kullanan arkadaşıma sorduğumda sakın alma inanılmaz pişman olursun tek avantajı taşıma dedi. monster idi onunki. gerçekten laptoplar pcye kıyasla çok mu düşük performans veriyo? aynı ekran kartı aynı işlemci var

cevaplar için teşekkürler. laptop kullanan arkadaşıma sorduğumda sakın alma inanılmaz pişman olursun tek avantajı taşıma dedi. monster idi onunki. gerçekten laptoplar pcye kıyasla çok mu düşük performans veriyo? aynı ekran kartı aynı işlemci var
6000 tl ye bir sistem toplasam mı daha performanslı olur yoksa bu attığın HP laptop mu

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

eğer yanında taşımayacak isen laptop almanın mantığı yok ben yanımda taşıdığım için full laptop kullandım ama sen ben evde otrurup oyun oynarım diyosan kasalı al

6000 TL ye bir sistem toplasam mı daha performanslı olur yoksa bu attığın HP laptop mu
6k lık pc den daha iyi performans verir bence ama 11k ya 11k dersen kasa daha iyidir

Top Bottom