Neler Yeni

10 15 bin lira bandındaki en iyi 2k monitör?

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
Bayağı güzel birkaç tane 1440p model istiyorum ki takipte kalayım indirim olursa çökeyim. IPS olmasını istiyorum. Mümkünse kullanmış arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim ayrıca.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
ne için kullanacaksınız

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne için kullanacaksınız

Gaming. Ama öyle süper competitive değil tepki süresi 0.1ms falan gerek yok o kadar. Olursa tabii daha iyi ama fiyat gereksiz artarsa üzer. Günlük kullanım ve mesela elden ring falan oynamalık diyeyim.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10-15bin liraya 2k değil 4k monitör alırsın.
Sistem özelliklerini de yaz ki ona göre öneride bulunalım.
3060ti, 12700f desem yeterli olur diye dusunuyorum ama gerisi de lazim mi? 10-15 dememin sebebi kotu bir 4k almak yerine cok iyi bir 2k alabilmek.

Bilal539

80+ Silver
3060ti, 12700f desem yeterli olur diye dusunuyorum ama gerisi de lazim mi? 10-15 dememin sebebi kotu bir 4k almak yerine cok iyi bir 2k alabilmek.
Sistemin için 2k almak mantıklı. Bu ilk attığım kaliteli model satıcısı hakkında fikrim yok.
Bu 2. model yine işini görür ama ilkine göre biraz zayıf.
Bu da 4k önerisi ama sana kalmış.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sistemin için 2k almak mantıklı. Bu ilk attığım kaliteli model satıcısı hakkında fikrim yok.
LG olan süper bir şeye benziyor. Başında L olduğu için olabilir mi?

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
Tesekkur ederim oncelikle guzel urunlere benziyorlar. Bu arada ikinci alternatifte amd freesync yaziyor ama bana muhtemelen nvidia gsync lazim. Tam da bilmiyorum ama nedir ne degildir gsync muhabbeti. Bayagi yeniyim konuda. Amd olmasi bozar mi beni? Ekran kartim geforce.

BabaVoss7

80+ Silver
Freesync amd gsync ise nvdia markadına uyumlu şeyler. Pratikte ikiside benzer şeyler. Oyunlarda yada normalde ani geçişlerde vs yırtıkları önlüyo görüntüde. Günlük kullanımda pek farketmezsin ama gerekli bir şey bence. Özellikle bir oyuncu için. Videoları var internette örneklere bakabilirsin

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
Freesync amd gsync ise nvdia markadına uyumlu şeyler. Pratikte ikiside benzer şeyler. Oyunlarda yada normalde ani geçişlerde vs yırtıkları önlüyo görüntüde. Günlük kullanımda pek farketmezsin ama gerekli bir şey bence. Özellikle bir oyuncu için. Videoları var internette örneklere bakabilirsin
Monitör incelemeleri falan youtube kanalları var mı? Kasaları ve cpu sogutuculari gamers nexustan izledim mesela bayıldım, örnek olarak diyorum. Bu tarz yazili veya video olarak kaynak varsa guzel guvenilir ayrintili onlari da izlemek isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,991
Üyeler
163,920
Son üye
uzgunbirisi1236
Top Bottom