Youtuberlerin cikardigi hazir sistemlere yonel10 15 k civarı oyun odaklı PC bakıyorum 10k yakın olursa çevre birimleri için daha iyi olur şimdiden teşekkürler
Hocam bu nasıldırYoutuberlerin cikardigi hazir sistemlere yonel
Daha uyguna sistemler cikabiliyor acelen yoksa bekle derimHocam bu nasıldır
hocam 2. el de 4000 tl ye sorunsuz 1-2 aylık rtx 2060'lar bulunuyorken 12k ya rtx 2060 lı sistemler almak bana çok ama çok saçma geliyor haksız mıyım?Daha uyguna sistemler cikabiliyor acelen yoksa bekle derim
Ki galiba su gunlerde 12k ya biri sistem cikarcakti tam hatirlamiyorum kim oldugunu
abdullah abi (donanım arşivi) sistem çıkaracaktı yakında onu beklemeni öneririm.10 15 k civarı oyun odaklı PC bakıyorum 10k yakın olursa çevre birimleri için daha iyi olur şimdiden teşekkürler
yok hocam alınmaz cuma günü Abdullah Abinin sistemi çıkacak onu bekleyinHocam bu nasıldır
Tamamdır teşekkürlerhocam 2. el de 4000 TL ye sorunsuz 1-2 aylık rtx 2060'lar bulunuyorken 12k ya rtx 2060 lı sistemler almak bana çok ama çok saçma geliyor haksız mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
abdullah abi (donanım arşivi) sistem çıkaracaktı yakında onu beklemeni öneririm.
Haklisinhocam 2. el de 4000 TL ye sorunsuz 1-2 aylık rtx 2060'lar bulunuyorken 12k ya rtx 2060 lı sistemler almak bana çok ama çok saçma geliyor haksız mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
abdullah abi (donanım arşivi) sistem çıkaracaktı yakında onu beklemeni öneririm.
10 15 k civarı oyun odaklı PC bakıyorum 10k yakın olursa çevre birimleri için daha iyi olur şimdiden teşekkürler
10 15 k civarı oyun odaklı PC bakıyorum 10k yakın olursa çevre birimleri için daha iyi olur şimdiden teşekkürler
bu ne hocam 11.5k ya 6500xt mi alınırSilver 3T12-RX6000 - Game Garaj
Silver 3T12-6500XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Silver 3T12-RX6600 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
bu ne hocam 11.5k ya 6500xt mi alınır