Az biraz sakin
80+ Bronze
Siz olsanız napardiniz biraz hayal kuralım (bu mebla hayal olacak bir mebla değil biliyorum ama bi hayal kuralım)
balık tutarım satarımSiz olsanız napardiniz biraz hayal kuralım (bu mebla hayal olacak bir mebla değil biliyorum ama bi hayal kuralım)
Kesinlikle.Masaüstü PC ve bileşenlerini home ofis şeklinde al/sat yaparım.
Bende öyle bir şey düşüyorum ama alması kolay satması sıkıntıMasaüstü PC ve bileşenlerini home ofis şeklinde al/sat yaparım.
Satması biraz sıkıntı evet.Tanınıp güven kazandıktan sonra güzel işler yapılır.Ama biraz sabretmek lazım tabii.Bende öyle bir şey düşüyorum ama alması kolay satması sıkıntı
Xeon x3440'a RX570'leri takıp takıp satacaksın.Bir tanıdığım güçlü DDR3 işlemcilerini yeni nesil ekran kartlarını takarak parasını katlıyor. İnce detaylarda bilgili iseniz bu tarz yapıp daha yüksek kar edebilirsiniz.
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben mersinin erdemli ilçesindeyim limon cenntei olarak geçer burası dayıma ortak olurdum limonda deli para dayım 10 k ile girdi şimdi senelik 60k para kazanıyor masraflar düşüldüğünde düşmezsen 100kSiz olsanız napardiniz biraz hayal kuralım (bu mebla hayal olacak bir mebla değil biliyorum ama bi hayal kuralım)
EN MANTIKLISI TİCARET MESELA BADEM TİCARETİ FALANSiz olsanız napardiniz biraz hayal kuralım (bu mebla hayal olacak bir mebla değil biliyorum ama bi hayal kuralım)
Pavyonda harcaSiz olsanız napardiniz biraz hayal kuralım (bu mebla hayal olacak bir mebla değil biliyorum ama bi hayal kuralım)