F Furkan1. 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 233 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Furkan 8 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar engelliyim akülü arabamın ön lastikleri ikiside patladı bu lastikleri arıyorum bir türlü bulamadım sizin bildiğiniz bir yer var mı?
Arkadaşlar engelliyim akülü arabamın ön lastikleri ikiside patladı bu lastikleri arıyorum bir türlü bulamadım sizin bildiğiniz bir yer var mı?
Basrii 80+ Bronze Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1,782 8 Mayıs 2021 #2 Furkan1. yazmış: Arkadaşlar engelliyim akülü arabamın ön lastikleri ikiside patladı bu lastikleri arıyorum bir türlü bulamadım sizin bildiğiniz bir yer var mı?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Öncelikle geçmiş olsun, gidip bir lastik satan firmaya istediğin lastiği belirtip özel siparişle getirtebilirsin.
Furkan1. yazmış: Arkadaşlar engelliyim akülü arabamın ön lastikleri ikiside patladı bu lastikleri arıyorum bir türlü bulamadım sizin bildiğiniz bir yer var mı?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Öncelikle geçmiş olsun, gidip bir lastik satan firmaya istediğin lastiği belirtip özel siparişle getirtebilirsin.