MasterofDoor
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Bütçe
- 10500
Ben 9k ya realme 10 düşünüyordum, daha üste çıktığımda a34 önerisi buldum ama a34 bütçeyi aşıyor onun aşağısında önerebileceğiniz başka telefon var mı
General Mobile GM 24 Pro modelini incelemek isteyebilirsin belki bütçeyi 11.000₺ye yükseltebilirsen Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB modeline de göz atabilirsiniz.Ben 9k ya realme 10 düşünüyordum, daha üste çıktığımda a34 önerisi buldum ama a34 bütçeyi aşıyor onun aşağısında önerebileceğiniz başka telefon var mı
Bu fiyatlara a34 harici bir samsung önerin var mıGeneral Mobile GM 24 Pro modelini incelemek isteyebilirsin belki bütçeyi 11.000₺ye yükseltebilirsen Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB modeline de göz atabilirsiniz.
Samsungun bu fiyatlara uygun fiyat performans telefonu yok "A34 harici" ama ben yerinde olsam realme gibi markalara itimat etmem xiaomi ve ya general mobile tarzı telefonlar daha uygun olacaktırBu fiyatlara a34 harici bir samsung önerin var mı
Hocam Samsung A34 5G( 256gb ) veya bütçeni biraz aşıp oneplus 8t( 128gb ) alabilirsinBen 9k ya realme 10 düşünüyordum, daha üste çıktığımda a34 önerisi buldum ama a34 bütçeyi aşıyor onun aşağısında önerebileceğiniz başka telefon var mı
Realme tercih etmeme sebebiniz nedir şahsen ben xiaomi i arayüzünden dolayı pek tercih etmiyorum, reklam falan çıkıyo telefonu ruhumu satarak almışçasınaSamsungun bu fiyatlara uygun fiyat performans telefonu yok "A34 harici" ama ben yerinde olsam realme gibi markalara itimat etmem xiaomi ve ya general mobile tarzı telefonlar daha uygun olacaktır
Daha seri ve saha iyi donanıma sahipRealme tercih etmeme sebebiniz nedir şahsen ben xiaomi i arayüzünden dolayı pek tercih etmiyorum, reklam falan çıkıyo telefonu ruhumu satarak almışçasına
A25 var o da iyidir ama alabilirsen A34 almaya bak.Bu fiyatlara a34 harici bir samsung önerin var mı