https://www.itopya.com/alpha-one_h19837 alınır mı sürekli böyle sistemler görüyorum butce 15kya kadar cikar fakat bu fiyata bu pc iyi mi? sadece onu öğrenmek istiyorum.
abi şaka gibi ya 3 kere alamadım şu sistemi habire bitiyorStoğu tükenmişti eklemişler. Rtx 3050 ile 2060 çok yakın birbirine o yüzden alınır givi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stoğu geri tükendi
Şu an hesapladım tek tek toplayınca 13k yapıyor şu sistem. Şaka gibiabi şaka gibi ya 3 kere alamadım şu sistemi habire bitiyor
az once son stoğu aldım itopya benimi duydu napti anlamadımŞu an hesapladım tek tek toplayınca 13k yapıyor şu sistem. Şaka gibi
tekrar stoğa girdi 10 dakika icinde ben sipariş verdim stok tekrar bittiStoğu tükenmişti eklemişler. Rtx 3050 ile 2060 çok yakın birbirine o yüzden alınır givi
Stoğu geri tükendi
Hayırlı olsun. Orta seviyenin biraz altı bir sistem ama kesinlikle fiyatına değeraz once son stoğu aldım itopya benimi duydu napti anlamadım
tekrar stoğa girdi 10 dakika icinde ben sipariş verdim stok tekrar bitti
son stoğu aldım gibi bisey oldu iptal edilmez degilmi odeme onaylandı sipariş alındı diye mail geldiHayırlı olsun. Orta seviyenin biraz altı bir sistem ama kesinlikle fiyatına değer
İptal olmaz merak etmeyinson stoğu aldım gibi bisey oldu iptal edilmez degilmi odeme onaylandı sipariş alındı diye mail geldi
oh icim rahatladıİptal olmaz merak etmeyin
Fiyatı 16 bin yapmışlaroh icim rahatladı
cok şaşırdım evetFiyatı 16 bin yapmışlar