O monitörün en son laf edilecek kısmı paneli.bunu gördüm memnun olmayan çok kişi var panel konusunda kötüymüş
Mpg serisini kullanıyorum benkullanıyormusunuz yada nasıl bir şey?
panel kalitesi nasıl gözlemdiğiniz kadarıyla? bazıları va panelden farksız demişlerMpg serisini kullanıyorum ben
G274QPF E2 modelini birkaç hafta önce arkadaşıma aldık. Zaten piyasada bilinen ve çok satan bir monitör. 2k 27 inç monitörler arasında rakibi azdır.
Benimkine kıyasla piksel yoğunluğu farkını hissediyosun ama renk doğruluğu konusunda gayet iyi, üzmez.panel kalitesi nasıl gözlemdiğiniz kadarıyla? bazıları va panelden farksız demişler
hayırlı olsun. güzel ama baya büyük gözüküyor ve sistemim 4k yı kaldıracagını sanmıyorumPivot özelliği olsun demişsiniz pivot özelliği yok ancak 4 aydır severek kullandığım monitörü önermesem olmazdı
MSI G321Q 31.5" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G321Q 31.5" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G321Q 31.5" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet çok büyük hocam her türlü işimi görüyorum + 31.5 inç olduğu için 2k ve 4k arası bir şey oluyor ama tam 4k değil tabikidehayırlı olsun. güzel ama baya büyük gözüküyor ve sistemim 4k yı kaldıracagını sanmıyorum
piyasada çok monitör var kafam karıştı artık bu sebeple en son alamicam )Evet çok büyük hocam her türlü işimi görüyorum + 31.5 inç olduğu için 2k ve 4k arası bir şey oluyor ama tam 4k değil tabikide