Abdullahın sistemini satın almaya çalıştım bugün ancak sistem sepetimi sildi satın alamadım maalesef.Abdullah abinin sistemini alip ekran karti satip upgrade yapilabilirdi ama cok gec
Abdullahın sistemini satın almaya çalıştım bugün ancak sistem sepetimi sildi satın alamadım maalesef.Sarı sitede suan fırsatçıların sattığı 12100F ve asus tuf gtx 1660 superli sistemi 8k ya kaçırdınız bugün 19:00da itopyada
Evet ancak yoğunluk oluyor onları satın almak bir hayli zor. bugün alacaktım ancak bugün de sistem hatalarından dolayı satın alamadım.hocam ayın ortalarına doğru abdullah abi yeni sistem çıkaracak diye biliyorum (yanlışım varsa düzeltin) onu bekliyebilirsin
o fiyata belki rx 6600 bulabılırsınMerhabalar max 10 bin TL'ye kadar ekran kartı dahil sistem alacağım. Önerileriniz neler olur ?
tasarım çizim için kullanacağım 2060 işimi görür ancak 10 bin tl civalarına 2060 sistem maalesef yok.En fazla 2060 falan olur hocam onunda indirimi bitti sanırsam biraz bekleyin yeni sistemler gelecektir
şansını dene derim, bol şanslarAbdullahın sistemini satın almaya çalıştım bugün ancak sistem sepetimi sildi satın alamadım maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ancak yoğunluk oluyor onları satın almak bir hayli zor. bugün alacaktım ancak bugün de sistem hatalarından dolayı satın alamadım.
Nvidia daha çok tercihim AMD korkutuyor beni.o fiyata belki rx 6600 bulabılırsın