Neler Yeni

10. sınıflara sorum var

Squex

80+ Silver
Selamlar. 10. sınıfım ve yakında 10. sınıf bitecek. Ben 10. sınıftayken tyt ve ayt çalışmaya başlamam gerekiyor muydu? Bu sene online derslerden adam akıllı bir şey anladım zaten. Matematik te sadece tyt çalışıyorum. Diğer derslere de çalışmalı mıydım geç mi kaldım? Annem arkadaşı ile konuşurken onların çocukları çalışıyormuş 9. sınıflar sen neden çalışmıyorsun dedi. Ben 11 e geçmeden yaz tatilinde çalışmaya başlanılmalı diye biliyordum. Yanlış mı biliyormuşum?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
11 başlamadan TYT (9 ve 10.sınıf) konularını tamamıyla bilmeni öneririm.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hocam mantıken 9. sınıf bittiğinde 9, 10. sınıf bittiğinde 10. sınıf konularını biliyor olmanız gerekiyor. Konu eksiğiniz haricinde bu yaz alın bir tyt tüm dersler biraz da tyt soru tiplerine çalışmaya başlayın.

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mantıken 9. sınıf bittiğinde 9, 10. sınıf bittiğinde 10. sınıf konularını biliyor olmanız gerekiyor. Konu eksiğiniz haricinde bu yaz alın bir tyt tüm dersler biraz da tyt soru tiplerine çalışmaya başlayın.
Hocam 9 da bütün konuları çalışmıştım ama fazla hatırlamıyorum 10 sınıf ta eksiklerim var. Matematikten başlayarak kapatıyorum. Ayt çalışmalı mıyım? Sınıftaki arkadaşlarıma sorduklarımda onlar da herhangi bir çalışma yapmıyorlarmış bende o yüzden gerek yok diye düşünmüştüm.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam 9 da bütün konuları çalışmıştım ama fazla hatırlamıyorum 10 sınıf ta eksiklerim var. Matematikten başlayarak kapatıyorum. Ayt çalışmalı mıyım? Sınıftaki arkadaşlarıma sorduklarımda onlar da herhangi bir çalışma yapmıyorlarmış bende o yüzden gerek yok diye düşünmüştüm.
Hocam 11 ve 12 çok zor olduğu için 11 başlamadan 9 ve 10 konularını bitirin. 11’in ilk gününden itibaren de 11 konularına bakın. 11’i 11’de, 12’yi 12’de bitirin. Zaten sınava yarım yıl kala TYT denemeleri çözerek unutulan TYT konularını tazelemiş olacaksınız.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Selamlar. 10. sınıfım ve yakında 10. sınıf bitecek. Ben 10. sınıftayken tyt ve ayt çalışmaya başlamam gerekiyor muydu? Bu sene online derslerden adam akıllı bir şey anladım zaten. Matematik te sadece tyt çalışıyorum. Diğer derslere de çalışmalı mıydım geç mi kaldım? Annem arkadaşı ile konuşurken onların çocukları çalışıyormuş 9. sınıflar sen neden çalışmıyorsun dedi. Ben 11 e geçmeden yaz tatilinde çalışmaya başlanılmalı diye biliyordum. Yanlış mı biliyormuşum?
11 ve 12 müfredatını görmeden AYT çalışmak çok mantıksız bir hareket olacaktır.
TYT çalışmanız gerekiyor.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
önden ilerlemeyin hocam sakın bu yaz alın bir tüm dersler tyt kitabı onu bitirin

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Squex

80+ Silver
Evet artık endişeli bir şekilde ders çalışabilirim teşekkürler o.O2

Harbi ders çalışmak için nedenim oldu eyv

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
Evet artık endişeli bir şekilde ders çalışabilirim teşekkürler o.O2

Harbi ders çalışmak için nedenim oldu eyv
Hahaha bende 10.sınıfım tyt tüm dersler alıp gözden geçireceğim sadece zaten unutursun 12ye kadar tyt yi

Squex

80+ Silver
Hahaha bende 10.sınıfım tyt tüm dersler alıp gözden geçireceğim sadece zaten unutursun 12ye kadar tyt yi
Peki geç mi kaldım bunu önceden mi yapmalıydım bir şeyleri kaçırdım mı? Yetiştirebilir miyim?

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
Peki geç mi kaldım bunu önceden mi yapmalıydım bir şeyleri kaçırdım mı? Yetiştirebilir miyim?
Ne kaçması daha yeni başlıyor düzenli kitap oku zaten aradaki farkı rahat kaparsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kaçması daha yeni başlıyor düzenli kitap oku zaten aradaki farkı rahat kaparsın
Kitap okursan tüm derslerde özellikle matematik ve türkçede herkesten 1 adım önde olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,553
Üyeler
168,647
Son üye
gemlikli