Hocam nası ya, benim saçlar normalde omzuma kadar geliyor kıvrılınca boynuma kadar kısalıyor da şimdi disiplin sebebi olabiliyor mu ?Kesin bir şey diyemeyiz çünkü bahsettiğin şey okuldan okula değişiyor. Bazı okullarda uzun saç yasakken bazılarında serbest ama öğretmenin uyardıktan sonra kesmezsen disiplinlik olabilirsin.
Beni 1 ay okula almadı müdür sürekli kes gel dedi ben kaçak yollarla girdim okula en sonunda 200 lira verdi git kestir dedi kestirdim10 sınıfta hocalar uzun saça kestirmek için uyarirsa kesmezsem disiplin verilebilirmi veya bir şey yapabilirlermi
Bazı okullar nedense yasaklıyor uzun saçı, bence de çok gereksiz.Hocam nası ya, benim saçlar normalde omzuma kadar geliyor kıvrılınca boynuma kadar kısalıyor da şimdi disiplin sebebi olabiliyor mu ?
YA DERSİ ETKİLEMİYOR HAY ALLAHIM SİNİR OLDUM
150 TL cepte iyi taktikBeni 1 ay okula almadı müdür sürekli kes gel dedi ben kaçak yollarla girdim okula en sonunda 200 lira verdi git kestir dedi kestirdim
bizim okulda saçı mavi lacivert pembe olanlar bile var sanırım müdürün görüşüne bağlı muhafazakar kesimdense ceza verebilir bende 10. sınıfım10 sınıfta hocalar uzun saça kestirmek için uyarirsa kesmezsem disiplin verilebilirmi veya bir şey yapabilirlermi