Neler Yeni

Öneri 100-110k arasına motor önerisi

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar şuanda 80 lik scooter var bunu satıp üstüne birkaç ay sonra para ekleyip almak istiyorum (Neden bu kadar erken konu açıyorsun diyenler olursa da almak istediğim motoru kafamda şuanda belirlersem eğer alacağım dönemde parası artsa bile bir şekilde onu hallederim ama şuanki piyasada bu paraya ne alınır onu öğrenmek istiyorum)
125 lik uzun yol gidebilecek üzmeyecek bir motor arıyorum. Sallıyorum bana 60-70 kilometreyi rahat rahat götürecek Ns125 düşündüm ama kararsızda kaldım. (Önce ekipman al falan diyenlerde gelmeden önce scooterda olsa ben ekipman aldım hem zamlara yakalanmamak adına montum,kaskım ve eldivenim var)

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod
Ns125 güzeldir hocam hem aklınızda da varmış. Japona para yetmiyorsa hintlilere bakmak lazım. Çinlilere hiç bulaşma elinde kalmasın.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ns125 güzeldir hocam hem aklınızda da varmış. Japona para yetmiyorsa hintlilere bakmak lazım. Çinlilere hiç bulaşma elinde kalmasın.
Xsr125 cb125r düşündümde çok pahalılar ns125 hem tasarım olarak iyi hemde daha ucuz (tvs de çok güzel ama servis ağı sebebiyle bajaj 1 adım öne geçiyor benim gözümde) ns200 alsam mı ? diye düşündümde ehliyet yetersiz kalıyor a1 ehliyet alıyorum aralıkta (3 ay sonra a2 ye başlayabilecektim ancak 2025 öncesi çünkü %44 zam az değil en azından bir ehliyet elime geçsin dedim scooterda giderken ceza yememek adına)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,599
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash
Top Bottom