cemtastan2301
80+ Gold
Açarsam tekrar takamam, boş yere tekrar mouse almaya gerek yok.İçini açma şansın varmı ?
Açarsam tekrar takamam, boş yere tekrar mouse almaya gerek yok.İçini açma şansın varmı ?
trust kusan alırdım100 150TL Arası En İyi Sensöre Sahip Gaming Mouseler
Neden Hepsi Pww3325 Derseniz Sanırım 100 150TL Arası En İyi Sensör O Eskiden Pww3327 Sensöre Sahip Mouselerde Vardı Ama Onlar 170 200TL Oldu Artık Sizin Bildiğiniz Pww3325 Veya Daha İyi Sensörlü Bir Mouse Varsa Yazabilirsiniz.
1 Gamepower Ursa Pww3325
Alıntıyı görüntüle
2 Trust Kusan Pww3325
Alıntıyı görüntüle
3 GameNote Ms814 Pww3325
Alıntıyı görüntüle
4 Frisby Gx 20 Pro Pww 3325
Alıntıyı görüntüle
5 Frisby T-Rex
Alıntıyı görüntüle
Gamepower Ursa Ve Trust Kusanın İncelemiştim Eğer İncelemeyi İzlemek İsterseniz İnceleme Video Linkleri=
takma şansın varda mouse gg olabilir yada skatesleri gg olabilirAçarsam tekrar takamam, boş yere tekrar mouse almaya gerek yok.
Sırf boş iddiaları savunuyorsun diye kanıtlamak için gider açarım, zorluyorsun beni.Aç içini o zaman
nasıl açacağını öğreteyim istersen ilk olarak skatezleri sıcak havayla çıkar ama düzgünce çıkar sonrada vidaları gevşetSırf boş iddiaları savunuyorsun diye kanıtlamak için gider açarım, zorluyorsun beni
Açsa sensörün üzerinde adı yazıyor mu, nasıl anlayabilir?nasıl açacağını öğreteyim istersen ilk olarak skatezleri sıcak havayla çıkar ama düzgünce çıkar sonrada vidaları gevşet
öyle açarsın
yazıyorAçsa sensörün üzerinde adı yazıyor mu, nasıl anlayabilir?
Aç.Sırf boş iddiaları savunuyorsun diye kanıtlamak için gider açarım, zorluyorsun beni.
Orası karışıkAçsa sensörün üzerinde adı yazıyor mu, nasıl anlayabilir?