Öneri 100-160 TL arası kulaklık tavsiyesi

livai

80+
Reaksiyon skoru
5
Bayram harçlıklarımla beraber bir kulaklık almak istiyorum bu kulaklıklara baktım hoşuma gitti daha iyisi varmıdır, alınır mı??

bütçemi arttıramıyorum zaten 160 tl ye zor çıkttım :D

Bayram harçlıklarımla beraber bir kulaklık almak istiyorum bu kulaklıklara baktım hoşuma gitti daha iyisi varmıdır, alınır mı??

bütçemi arttıramıyorum zaten 160 TL ye zor çıkttım :D
Bence doların düşmesini bekle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyat bandına 2 ay önce JD710 alınabiliyordu.Şimdi 250TL.

Bence doların düşmesini bekle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyat bandına 2 ay önce JD710 alınabiliyordu.Şimdi 250TL.
doların düşeceğini düşünmüyorum yıllardır bekliyorum artmaya devam ediyor

Dolar elbette düşücek jd710 almıştım 119 tl ye gitti gidiyordan çok iyi ses performansı var biraz beklersen mutlu olursun

Dolar elbette düşücek jd710 almıştım 119 TL ye gitti gidiyordan çok iyi ses performansı var biraz beklersen mutlu olursun
119 tl ye çok iyi almışsın o zaman bende görmüştüm o kulaklığı fakat alamamıştım şimdi baktığımda o kulaklık 269 tl

JD 710 incehesapta ara ara 169TL'ye düşüyor 2,3 stok ile takip edebilirsin.Onun dışında yine incehesap gaming gecesinde indirime girme ihtimali var önümüzdeki cuma saat 22.00'da onu da takip edebilirsin.Bahsettiğin kulaklıklarla alakalı bir fikrim yok.

JD 710 incehesapta ara ara 169TL'ye düşüyor 2,3 stok ile takip edebilirsin.Onun dışında yine incehesap gaming gecesinde indirime girme ihtimali var önümüzdeki cuma saat 22.00'da onu da takip edebilirsin.Bahsettiğin kulaklıklarla alakalı bir fikrim yok.
Gaming gecesi baya iyi indirimler oluyor bazen

teşekkür ederim gaming gecesine bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,284
Üyeler
173,791
Son üye
erhanaydn0
Geri