max 1500 oyuncu kulaklık önerisi

Kwein

80+
Reaksiyon skoru
0
kulaklık alacağım ama karar veremedim fiyatına değer derseniz 2k vermeyede razıyım forumlardan baktığım kadarıyla BUNLARI buldum başka tavsiyeniz varsa onuda alabilirim

kulaklık alacağım ama karar veremedim fiyatına değer derseniz 2k vermeyede razıyım forumlardan baktığım kadarıyla BUNLARI buldum başka tavsiyeniz varsa onuda alabilirim

Hiç biri alınmaz.
V2 x bakın bu bütçede veya amazonda cloud core vardı 1200 liraya o da alınabilir

v2 pro aldım hic memnun kalmadım önerirmisin yinede
Bütçenize göre alacağınız en iyi kulaklık bu ikisi hocam. Aktif olarak V2 x kullanmaktayım, ben memnunum.

Havit Gamenote Fuxi H3 önerebilirim kablosuz istiyorsan. Kablolu da ise Blackshark V2 X öneririm.

Fuxi H3 ün şu anda fiyatı lansman olduğu için indirimli. Profilimden inceleme konuma bakabilirsin. Ben şahsen memnunum Blackshark V2 X den geçiş yaptım.

Hiç biri alınmaz.
V2 x bakın bu bütçede veya amazonda cloud core vardı 1200 liraya o da alınabilir
Bu v2x YD olduğu için garanti dışında bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? Çünkü fiyatı güzel. Normalde Cloud Core almayı planlıyordum ama şuan kararım bunu almak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,345
Üyeler
183,730
Son üye
awesta.26
Geri