100/20 Fiber bağlandı.

mmmmmmmmmmmmmmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
624
Taahhütlü 540 TL. Keneetic 3611 yeni aldım ve QoS kısmından hemen hızımı düşürüp Waveform testi ile +0 ms'e düşürdüm. Oyun içinde birkaç ayar yaptım ve mis gibi şu an. Unloaded niye yüksek derseniz yurtdışına bağlanıyor. Önemi yok. (Keenetic harici modem almayın. Ne kopma sorunu kaldı ne ping sorunu.)

Ekler

• 614366381_1416740936760330_549232914973023436_n.webp
    614366381_1416740936760330_549232914973023436_n.webp
    149.4 KB · Hit: 47
Bende c çıkıyor skor bu sitede vdsl var nası a yapcam

Taahhütlü 540 TL. Keneetic 3611 yeni aldım ve QoS kısmından hemen hızımı düşürüp Waveform testi ile +0 ms'e düşürdüm. Oyun içinde birkaç ayar yaptım ve mis gibi şu an. Unloaded niye yüksek derseniz yurtdışına bağlanıyor. Önemi yok. (Keenetic harici modem almayın. Ne kopma sorunu kaldı ne ping sorunu.)
Tamam keneetic severiz ama qos ayarı olan herhangi bir modemle aynı sonuç alınabilir :D

Tamam keneetic severiz ama qos ayarı olan herhangi bir modemle aynı sonuç alınabilir :D
Download veya upload kısmı bozuk oluyor Tplink modellerinde bazılarında tabi ve yapması uğraştırıyor. Genel anlamda söylemiştim aslında sadece QoS için değildi. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel cihaz bu ben tercih etmem router mesh sistemi harici ama çekim gücü bayağı iyi olması lazım. 5 Ghz ile çekim gücü denedin mi? Hız düşüklüğü nasıl?

Download veya upload kısmı bozuk oluyor Tplink modellerinde bazılarında tabi ve yapması uğraştırıyor. Genel anlamda söylemiştim aslında sadece QoS için değildi. :D

Güzel cihaz bu ben tercih etmem router mesh sistemi harici ama çekim gücü bayağı iyi olması lazım. 5 Ghz ile çekim gücü denedin mi? Hız düşüklüğü nasıl?
%99 %100 civarı alıyorum ama bazen online oyunlarda lag spike oluyor bufferbloat skoru c çıktığından diye düşündüm nasıl çözerim pek bilmiyorum yardım etsen süper olur

mesh al dersen mesh bakayım msi mesh cihazı vardı iyi mi

%99 %100 civarı alıyorum ama bazen online oyunlarda lag spike oluyor bufferbloat skoru c çıktığından diye düşündüm nasıl çözerim pek bilmiyorum yardım etsen süper olur

mesh al dersen mesh bakayım msi mesh cihazı vardı iyi mi
QoS ayarını yaptın mı peki? önce bunu bir netleştirelim de.

ne olduğunu bile bilmiyorum desem
Yapmaman sevindirdi. :D Özetle amacı hız düşürüp pingi korumak Keneetic de kullandığın için kendine yüksek öncelik verip diğerleri video izlese bile sen etkilenmiyorsun asla. İstersen buradan yapalım veya ig ver oradan hızlıca yapalım 5 dk bile sürmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,382
Üyeler
188,240
Son üye
Zarx
Geri