Beyaz Zencim
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Bu fiyat aralığındaki en iyi kulaklık nedir ?
Ben de bunu düşünüyorum ama gamepower ve rampage markaları yüzünden kararsız kaldımİndirim ile James Donkey 710 düşünebilirsiniz bence.
jd 710 o fiyata daha iyisi zorBu fiyat aralığındaki en iyi kulaklık nedir ?
Kendim de kullanıyorum memnunum. Bence markaya o kadar da takılmayın.Ben de bunu düşünüyorum ama gamepower ve rampage markaları yüzünden kararsız kaldım
Kullanımı nasıl rahat mı uzun kullandıktan sonra baş ağrısı falan var mıKendim de kullanıyorum memnunum. Bence markaya o kadar da takılmayın.
Baş ağrısı yaşamadım hiç. Bu aralar günlük 8 10 saat kullanmama rağmen. Sadece bir yerden sonra terletiyor. Beni çok rahatsız etmedi ama hassas biri rahatsız olabilir bence.Kullanımı nasıl rahat mı uzun kullandıktan sonra baş ağrısı falan var mı
Teşekkür ederim.Peki sevmediğin bir özelliği var miBaş ağrısı yaşamadım hiç. Bu aralar günlük 8 10 saat kullanmama rağmen. Sadece bir yerden sonra terletiyor. Beni çok rahatsız etmedi ama hassas biri rahatsız olabilir bence.
Ses yalıtımı pek iyi değil. Yani dışarı biraz çok ses veriyor. Haricinde beni rahatsız eden başka özelliği yok diyebilirim.Teşekkür ederim.Peki sevmediğin bir özelliği var mi
Teşekkürler galiba James Donkey 710 alicamSes yalıtımı pek iyi değil. Yani dışarı biraz çok ses veriyor. Haricinde beni rahatsız eden başka özelliği yok diyebilirim.