Neler Yeni

100 binden fazla Suriyelinin bulunduğu iller

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Screenshot_20210504-171914_Instagram.jpg

Via: ulke_bilimi
100 binden fazla suriyelinin yaşadığı iller ile ilgili bir harita. Bu harita ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Benim düşüncem: Suriyeliler yakında çok yüksek bir nufüsa sahip olucak ve ülkemizde iç karışıklıklar olucak. İşsizlik oranı tavan yapıcak.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Haritada hata var bence, Kilis’in kırmızı olmaması mümkün değil.

Bir de bu harita resmi rakamlara göre çıkarılmış muhtemelen. Gayrıresmi rakamlar da katılsaydı o zaman haritayı görürdük.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Alıntıyı görüntüle
Via: ulke_bilimi
100 binden fazla suriyelinin yaşadığı iller ile ilgili bir harita. Bu harita ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Benim düşüncem: Suriyeliler yakında çok yüksek bir nufüsa sahip olucak ve ülkemizde iç karışıklıklar olucak. İşsizlik oranı tavan yapıcak.
Sosyal medya şeyine güvenmiyorum ama artık suyu çıkmaya başladı özellikle de kilis şu an antlaşmalara göre hak talep edebiliyorlar birleşmiş milletlere filan taşınırsa nüfus fazlalığından filan kilis elimizden gider ben bunlardan bunu da beklerim ben ırkçılık yapmıyorum kimse hiçbir ülkede savaş var diye vatandaşın sevieysine bakmadan ülkeye almak istemez bir de din kardeşlerimizmiş gördük din kardeşliğini osmanlının savaşlarında doğuyu kurtarmaya çalışırken
Arabistan bize ambargo koyarken

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haritada hata var bence, Kilis’in kırmızı olmaması mümkün değil.

Bir de bu harita resmi rakamlara göre çıkarılmış muhtemelen. Gayrıresmi rakamlar da katılsaydı o zaman haritayı görürdük.
Kilis'in nufüsünü fazla bilmiyorum ama suriyeliler ve araplar yerel halkı geçtiğini biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim gitsinler artık ülkeden, ırkçılıksa ırkçılık yapıyorum.
Bence de özellikle 18-40 yaş arası erkek-kadınlar savaşa gönderilmeli kadın erkek fark etmez vatan için cinsiyetin önemi yoktur biz kurtuluş savaşında kadın erkek ayrım yapmadan savaş noktasına gönderdik ama bu suriyelilerin hiçbiri burdan gidip de savaşmıyor giden varsa da çok az kesimdir

Komando41.

80+ Silver
Kilis'in nufüsünü fazla bilmiyorum ama suriyeliler ve araplar yerel halkı geçtiğini biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence de özellikle 18-40 yaş arası erkek-kadınlar savaşa gönderilmeli kadın erkek fark etmez vatan için cinsiyetin önemi yoktur biz kurtuluş savaşında kadın erkek ayrım yapmadan savaş noktasına gönderdik ama bu suriyelilerin hiçbiri burdan gidip de savaşmıyor giden varsa da çok az kesimdir
nargile keyifs

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Katılıyorum savaşa gönderilmeliler bence de yoksa iç savaş çıkabilir ülkede

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılıyorum savaşa gönderilmeliler bence de yoksa iç savaş çıkabilir ülkede
Zaten onlardaki savaşı çıkaranların bir kısmı şu an ülkemizde ırkçılık veya din kötülemesi olarak algılanmasın ama eski suriyedeki en eğitimsiz kişiler genelde bizim ülkemize geldi bir çoğu eğitimsiz duyarsız ve bunlar ülkemize katkı yapmıyor aksine zararları çok büyük

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yalova da Türk yokki. Sahile in hepsi Arap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Zaten onlardaki savaşı çıkaranların bir kısmı şu an ülkemizde ırkçılık veya din kötülemesi olarak algılanmasın ama eski suriyedeki en eğitimsiz kişiler genelde bizim ülkemize geldi bir çoğu eğitimsiz duyarsız ve bunlar ülkemize katkı yapmıyor aksine zararları çok büyük
Aynen

.RBO.

80+ Silver
bir ara suriyeliler afganistanlılar yüzünden kendi köyümde sokağa çıkamıyordum rahat rahat sokakta dolaşamıyordum bir ara biskletimi çalmışlardı ama geri aldım şu andada yaşadığım bölgede siyahilerin nüfusu artmaya başladı kendi ülkemizde yabancı olduk

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,633
İsim
Taha yücel
suriyeliler iyi olum bizim gebzede ki evi kiraya vermiştik bir ara türkler oturuyordu adam her gün geziyor ama kiraya gelince yok bizde çıkarcak suriyeli bir aile geldi çok efendiler kirayı tam ödüyor :D

Top Bottom