Ben olsam ya asus rog yada colud 2 aldırırdım ama 3ü de güzel kulaklık sizin tercihinize kalıyor biraz .Almanyadan dayıma getirteceğimde hangisini almalıyım sizce
Delta Core almam ben olsam, Cloud ll de pek hoşuma gitmiyor. Kraken T.E. derdim. Ama teknik boyutta hangisi daha güçlü, emin değilim.Almanyadan dayıma getirteceğimde hangisini almalıyım sizce
3 üde benzer mi doyorsunuz yaniBen olsam ya asus rog yada colud 2 aldırırdım ama 3ü de güzel kulaklık sizin tercihinize kalıyor biraz .
*diyorsunuz3 üde benzer mi doyorsunuz yani
Yani şöyle açıklayayım bu biraz sizin tercihinize kalıyor mesela üstte birisi kraken t.e yi diğerlerinden çok sevdiği için onu alıırım demiş ben olsam ben cloud 2 veya delta core alırım bu biraz da sizin kulaklığı sevip sevmememinize bağlı öyle diyeyim .3 üde benzer mi doyorsunuz yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
*diyorsunuz
Ben zaten hepsini beğendim rhatlığı açısından da biliyorum konu açmamın sebebi teknik olarak sürücü olarak veya 7.1 olarak hangisinin daha iyi olduğunu öğrenmek fikir almakYani şöyle açıklayayım bu biraz sizin tercihinize kalıyor mesela üstte birisi kraken t.e yi diğerlerinden çok sevdiği için onu alıırım demiş ben olsam ben cloud 2 veya delta core alırım bu biraz da sizin kulaklığı sevip sevmememinize bağlı öyle diyeyim .
Cloud 2 artık eskimeye başladı, almasını tavsiye etmiyorum. Cloud 2 yerine Blackshark V2 öneririm.cloud 2 kalitesini kanıtlamış bir kulaklık. Diğerlerinden çok daha önde. Zamanında çoğu espor karşılaşmalarında standart bile olmuştu. Kulaklıkta hyperx, klavyede corsair'dan şaşmayın
ses kasamak vs . diyorsanız bence cloud 2 diğerlerinden daha iyi normal rog delta olsaydı onu derdim ama rog deltayı koymamışsınızBen zaten hepsini beğendim rhatlığı açısından da biliyorum konu açmamın sebebi teknik olarak sürücü olarak veya 7.1 olarak hangisinin daha iyi olduğunu öğrenmek fikir almak
Şimdi rog delta 160 euro falan o kadarlık da isteyemem ayıp olur o yüzden delta core yazmıştım yoksa zaten 100 falan olsa normal delta direkt onu alırdımROG Delta 7.1 için bütçeniz mi yetmiyor? Core pek tavsiye etmem.
Blackshark da olabilirCloud 2 artık eskimeye başladı, almasını tavsiye etmiyorum. Cloud 2 yerine Blackshark V2 öneririm.
Bu cidden hepsinden daha ucuzmuş bu da seçeneklere ekledim o zamanŞimdi rog delta 160 euro falan o kadarlık da isteyemem ayıp olur o yüzden delta core yazmıştım yoksa zaten 100 falan olsa normal delta direkt onu alırdım
Blackshark da olabilir
Pardon bu v2 x mişŞimdi rog delta 160 euro falan o kadarlık da isteyemem ayıp olur o yüzden delta core yazmıştım yoksa zaten 100 falan olsa normal delta direkt onu alırdım
Blackshark da olabilir
Bu cidden hepsinden daha ucuzmuş bu da seçeneklere ekledim o zaman
O zaman cloud 2 adamdır deyip ondan isteyeceğim başka bir şey çıkmazsaEvet hocam eski bir kulaklık. Ama bu bütçelerle hifi kulaklıklara girilmediği için sürücülerde ve teknolojilerde bir sıçrama olmuyor. Keza hoparlörlerde de bu durum böyledir. Arkadaşın dediği seçeneklerin arasında ben bir yorum yaptım. Yoksa dediğiniz gibi blackshark alınabilir, kişisel tercihe kalmış