Neler Yeni

Yardım 100 EURO KULAKLIK ÖNERİSİ

Venom35

80+ Bronze

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Venom35

80+ Bronze
3 üde benzer mi doyorsunuz yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

*diyorsunuz
Yani şöyle açıklayayım bu biraz sizin tercihinize kalıyor mesela üstte birisi kraken t.e yi diğerlerinden çok sevdiği için onu alıırım demiş ben olsam ben cloud 2 veya delta core alırım bu biraz da sizin kulaklığı sevip sevmememinize bağlı öyle diyeyim .

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Güler
cloud 2 kalitesini kanıtlamış bir kulaklık. Diğerlerinden çok daha önde. Zamanında çoğu espor karşılaşmalarında standart bile olmuştu. Kulaklıkta hyperx, klavyede corsair'dan şaşmayın

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani şöyle açıklayayım bu biraz sizin tercihinize kalıyor mesela üstte birisi kraken t.e yi diğerlerinden çok sevdiği için onu alıırım demiş ben olsam ben cloud 2 veya delta core alırım bu biraz da sizin kulaklığı sevip sevmememinize bağlı öyle diyeyim .
Ben zaten hepsini beğendim rhatlığı açısından da biliyorum konu açmamın sebebi teknik olarak sürücü olarak veya 7.1 olarak hangisinin daha iyi olduğunu öğrenmek fikir almak

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ROG Delta 7.1 için bütçeniz mi yetmiyor? Core pek tavsiye etmem.

HoYeon Jung

80+ Gold
cloud 2 kalitesini kanıtlamış bir kulaklık. Diğerlerinden çok daha önde. Zamanında çoğu espor karşılaşmalarında standart bile olmuştu. Kulaklıkta hyperx, klavyede corsair'dan şaşmayın
Cloud 2 artık eskimeye başladı, almasını tavsiye etmiyorum. Cloud 2 yerine Blackshark V2 öneririm.

Venom35

80+ Bronze
Ben zaten hepsini beğendim rhatlığı açısından da biliyorum konu açmamın sebebi teknik olarak sürücü olarak veya 7.1 olarak hangisinin daha iyi olduğunu öğrenmek fikir almak
ses kasamak vs . diyorsanız bence cloud 2 diğerlerinden daha iyi normal rog delta olsaydı onu derdim ama rog deltayı koymamışsınız

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
ROG Delta 7.1 için bütçeniz mi yetmiyor? Core pek tavsiye etmem.
Şimdi rog delta 160 euro falan o kadarlık da isteyemem ayıp olur o yüzden delta core yazmıştım yoksa zaten 100 falan olsa normal delta direkt onu alırdım

Cloud 2 artık eskimeye başladı, almasını tavsiye etmiyorum. Cloud 2 yerine Blackshark V2 öneririm.
Blackshark da olabilir

Şimdi rog delta 160 euro falan o kadarlık da isteyemem ayıp olur o yüzden delta core yazmıştım yoksa zaten 100 falan olsa normal delta direkt onu alırdım

Blackshark da olabilir
Bu cidden hepsinden daha ucuzmuş bu da seçeneklere ekledim o zaman

Blackshark da olabilir

Bu cidden hepsinden daha ucuzmuş bu da seçeneklere ekledim o zaman
Pardon bu v2 x miş

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Güler
Evet hocam eski bir kulaklık. Ama bu bütçelerle hifi kulaklıklara girilmediği için sürücülerde ve teknolojilerde bir sıçrama olmuyor. Keza hoparlörlerde de bu durum böyledir. Arkadaşın dediği seçeneklerin arasında ben bir yorum yaptım. Yoksa dediğiniz gibi blackshark alınabilir, kişisel tercihe kalmış

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
Evet hocam eski bir kulaklık. Ama bu bütçelerle hifi kulaklıklara girilmediği için sürücülerde ve teknolojilerde bir sıçrama olmuyor. Keza hoparlörlerde de bu durum böyledir. Arkadaşın dediği seçeneklerin arasında ben bir yorum yaptım. Yoksa dediğiniz gibi blackshark alınabilir, kişisel tercihe kalmış
O zaman cloud 2 adamdır deyip ondan isteyeceğim başka bir şey çıkmazsa

Top Bottom