Airdots'un mikrofonu iyi değil. 100 TL civarı bluetooth kulaklıklar pek başarılı değil. Kablolu iyi bir kulak içi kulaklık alsanız daha iyi performans alırsınız bence.arkadaşlar hem oyun oynarken hem dışaraıda müzik vesaire kullanabileceğim mikrofonlu kulsklık önerisi verebilir misiniz. Aklımda airdots var ama oyun için olur mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
öneriniz varmıAirdots'un mikrofonu iyi değil. 100 TL civarı bluetooth kulaklıklar pek başarılı değil. Kablolu iyi bir kulak içi kulaklık alsanız daha iyi performans alırsınız bence.
Silikonlu (izolasyonlu) tip mi düşünüyorsunuz iPhone kulaklığı gibi izolasyonsuz mu?öneriniz varmı
Yurt dışı:Silikonlu yurt içi veya dışı farketmez
reis bunlar pek hoşuma gitmedi yaYurt dışı:
![]()
581.46TRY |TRN MT1 Hi FI 1DD dinamik kulak içi kulaklık sürücü HIFI bas koşu spor kulaklık kulaklık TRN TA2 VX pro TA TX yeni varış|Bluetooth Kulaklık & Kulaklıklar| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Yurt içi:
![]()
Kulaklıklar
Ses kalitesinde üstün performansa sahip kulaklık seçenekleri, Bluetooth ve kablosuz modeller, kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla Kulaklıklar kategorimizde. Stilinize ve müzik deneyiminize uygun kulaklığı bulun. Hemen keşfedin!www.teknostore.com
Kulağın çevresinden dolaşmayan istiyorsun o zamanreis bunlar pek hoşuma gitmedi ya
reis kaliteli bir şey mi bu 45 lira amaFreeSound FS33 PREDATOR aşırı iyi. Kulak içi olmasına rağmen tak çıkar mikrofonu var. Kalitesi iyi dışarı ses vermiyor ve çok kaliteli ciddi
FreeSound FS33 PREDATOR aşırı iyi. Kulak içi olmasına rağmen tak çıkar mikrofonu var. Kalitesi iyi dışarı ses vermiyor ve çok kaliteli ciddi
2 ay içinde bozuldu ben pek önermemreis kaliteli bir şey mi bu 45 lira ama
Ben 25 TL'ye bimden aldım. Açıkçası 2 hafta idare etsin sonra zaten bozulur diyerekten almıştım. Şuan elimde polosmart phoenix 7.1 ve rampage xjammer var ama değiştirmiyorum. Bazen farkında olmadan çok iyi ve ucuz ürünlere denk gelirsin ya. Bu da onlardan işte.reis kaliteli bir şey mi bu 45 lira ama
Açıkçası ben üstüne Kasa da düşürdüm motorla da geçtim pek sallamadim ucuz diye. Ama bozamadım. Kesinlikle öneriyorum ben.2 ay içinde bozuldu ben pek önermem