Neler Yeni

Öneri 100 TL'ye Kadar Gaming Mouse Önerisi

Ysuflix

80+ Gold
Merhaba. 100 TL'ye kadar gaming mouse almayı planlıyorum. Aklımda Gamepower Bane var. Hem yazılımı var, boyutu, rgb olması falan beni kendine çekti. Önerilerinizi bekliyorum.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Merhaba. 100 TL'ye kadar gaming mouse almayı planlıyorum. Aklımda Gamepower Bane var. Hem yazılımı var, boyutu, rgb olması falan beni kendine çekti. Önerilerinizi bekliyorum.
Bende tam gamepower bane diyecektim görmemişim dostum. Senin de belirttiğin gibi 100 TL gibi fiyat bandında hem yazılım hem ergonomisi iyi olan bir mouse. Tercih etmeni kesinlikle öneririm dostum :)

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
rampage smx-r81
r 80i yıllardır kullanıyorum ve çok güzel sadece üstünde çok kısa bi boya kalktı üst modelini tavsiye derim

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rampage smx-r81
r 80i yıllardır kullanıyorum ve çok güzel sadece üstünde çok kısa bi boya kalktı üst modelini tavsiye derim
Zaten şuan 2.5 yıldır onu kullanıyorum :D 50 TL'ye almıştım yadigar. Karşılamıyor isteklerimi artık değiştirmenin vakti geldi.

• Hahaha
Reaksiyonlar: DDRQ

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende tam gamepower bane diyecektim görmemişim dostum. Senin de belirttiğin gibi 100 TL gibi fiyat bandında hem yazılım hem ergonomisi iyi olan bir mouse. Tercih etmeni kesinlikle öneririm dostum :)
Teşekkürler korona şeyi geçsin inşallah sipariş edicem klavye ile birlikte :D

dalyarock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Uğurlu
msı daha şekilli duruyor kardo :D gamepower çok hafif bir fare gibi duruyor umarım çok hafif değildir

Top Bottom