wake up to reality
80+ Silver
Uygulamayı açamıyorum, açılmıyor.
Fastpay den ne alabiliyoruz başkaFastpay hesabına geri geliyor.
17 Aralık geri geliyor.ne zaman geliyor peki hemen m, ya gelmezsse
Tekrar kod alırsın çok kurcalamadım daha.Fastpay den ne alabiliyoruz başka
fastpay hesabıma atıyor ama onu nasıl geri alıcam kartıma meselaFastpay hesabına geri geliyor.
Alamazsın belki fikrim yok onda.fastpay hesabıma atıyor ama onu nasıl geri alıcam kartıma mesela
Kartının iban'ına atacaksın ya da kartsız işlemle Fastpay noktası bulacaksın ve orada kartsız işlemle paranı çekeceksin. Seçim senin.fastpay hesabıma atıyor ama onu nasıl geri alıcam kartıma mesela
Ne yapacak hocam adına şirket mi açacak. 15 Dakika oturup durmadan 11 haneli sayı girsem en az 3 tane TC bulurum. Şu mantıkları bırakın artık yahuTC no dedin ya, ben bitim orada.
Ödeme yöntemi kısmında fastpay hesabı ile mi ödeme gerekiyor farklı kartla ödeyebilir miyiz?Fastpay uygulamasını telefona indiriyoruz. Aşağıda "Dijital Kodunu Bedava Getir" kampanyasına tıklıyoruz "hemen al" deyince sizi kayıt olmaya yönlendiriyor ardından gerekli bilgileri doldurulun. Kod satın alın 17 Aralık 2021'de geri ödemeyi "Fastpay hesabınıza" yapacak.
Kampanya süresi 2-11 Aralık arasında.
Fastpay, Denizbank'a aittir.
Evet.50TL steam kod alsamdamı iade edecek?
Belki yaştan dolayı demiştir, sakin kankaŞu mantıkları bırakın artık yahu
Hocam sen yalnış anladın, benim TC yok, Azerbaycanlı olduğum için.Ne yapacak hocam adına şirket mi açacak. 15 Dakika oturup durmadan 11 haneli sayı girsem en az 3 tane TC bulurum. Şu mantıkları bırakın artık yahu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ödeme yöntemi kısmında fastpay hesabı ile mi ödeme gerekiyor farklı kartla ödeyebilir miyiz?