Neler Yeni

Öneri 1000-1500 e bt kulak içi önerisi

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer

Sonuna kadar hem şarj olsun hem de ses olarak sevdiğim parasını sonuna kadar hak eden f/p kulaklığı Kulaktan düşmez mikrofon kötü değil ama çok iyi de diyemem
Elite 10 a geçtim gene de yedeğimde her zaman yanımda tutarım
Peki hocam yukarıdaki önerilere kıyasla çok daha avantajlı mı size göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammet
Peki hocam yukarıdaki önerilere kıyasla çok daha avantajlı mı size göre
Dostum üsttekileri kullanmadım o yüzden pek yorum yapmam doğru olmaz ama dediğim gibi jabra elite 3 kesinlikle üzmez seni parasını hem sarj konusunda hem rahatlık hem de ses konusunda hem de kulağa oturması olsun parasını sonuna kadar hakediyor .Sennheiser CX True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık kullandım. Kulağıma bi türlü oturmadı inanılmaz ağrı yapıyordu. Bende jabra elite serisine geçtim. Başlangıç olarak elite 3 aldım çok memnun kaldım. Hatta 1 tane daha eskittim üstüne teki kaybolunca elite 10 aldım fiyat olarak 4 katı evet bazı artıları var ama tekrar alıcak olsam gene elite 3 alırım. Kaybolan teki buldum şimdi yedek olarak halen kullanıyorum .

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Dostum üsttekileri kullanmadım o yüzden pek yorum yapmam doğru olmaz ama dediğim gibi jabra elite 3 kesinlikle üzmez seni parasını hem sarj konusunda hem rahatlık hem de ses konusunda hem de kulağa oturması olsun parasını sonuna kadar hakediyor .Sennheiser CX True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık kullandım. Kulağıma bi türlü oturmadı inanılmaz ağrı yapıyordu. Bende jabra elite serisine geçtim. Başlangıç olarak elite 3 aldım çok memnun kaldım. Hatta 1 tane daha eskittim üstüne teki kaybolunca elite 10 aldım fiyat olarak 4 katı evet bazı artıları var ama tekrar alıcak olsam gene elite 3 alırım. Kaybolan teki buldum şimdi yedek olarak halen kullanıyorum .
hocam buds fe ile jabar elite 3 arasında kaldım. İkiside güzel kulaklıklar. Hangisi teknik olarak daha fazla imkan sağlıyorsa onu alacağım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,872
Üyeler
161,513
Son üye
terkedilmem1482
Top Bottom