1000-1500 TL mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
26
Bütçe
1500
Arkadaşlar mousemde sıkıntı var ve yenisini almam gerekiyor.
1000-1500 TL aralığında bakıyorum fakat özellik fark edecekse 1500 TL'ye kadar çıkabilirim.
Genel olarak mouseda aranan özellikleri de bilmiyorum işlemci 12400F yardımcı olursanız sevinirim

1000-1500 TL aralığında bakıyorum fakat özellik fark edecekse 1500 TL'ye kadar çıkabilirim.
Genel olarak mouseda aranan özellikleri de bilmiyorum işlemci 12400F yardımcı olursanız sevinirim
Eğer kablosuz mouse isterseniz ATK Dragonfly A9 veya A9 Plus u tavsiye edebilirim kendimde kullanıyorum

VXE R1 SE+
ATK X1 SE
ATK A9

Eğer kablosuz mouse isterseniz ATK Dragonfly A9 veya A9 Plus u tavsiye edebilirim kendimde kullanıyorum
Kablosuz takıntım yok aslında ama kablosuzlar ekstra para demek değil mi bir yandan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VXE R1 SE+
ATK X1 SE
ATK A9
Elim küçük bunlardan hangisini önerirsin bi de diğer mouselar varken neden bunları tercih etmeliyim sence

parolapara ile fantech helios 2 1k al cok memnunum

atk vs bu tarz mouselerden daha iyi ve 3395 sensor, high tier mcu, optik switch ile one cikiyor

Kablosuz takıntım yok aslında ama kablosuzlar ekstra para demek değil mi bir yandan?

Elim küçük bunlardan hangisini önerirsin bi de diğer mouselar varken neden bunları tercih etmeliyim sence

Biraz daha para verip kablosuz almak daha mantıklı emin olun kablosuzun rahatlığı çok farklı

Biraz daha para verip kablosuz almak daha mantıklı emin olun kablosuzun rahatlığı çok farklı
Tabii ki öyledir fakat 1500'ü aşamadığım için özellikleri daha iyi olan kablolu mouse almak değil mi bu bütçede

atk vs bu tarz mouselerden daha iyi ve 3395 sensor, high tier mcu, optik switch ile one cikiyor
Bu bahsettiğin bankayla satın alımı yaptığımda fiyatı 1k'ya mı düşüyor?

Yukarıda hem benim hemde arkadaşların önermiş olduğu mouseler F/P olarak gayet iyi bütçenizi birazdaha esnetebilirseniz atk A9 plus almanızıda öneririm ben olsam kablolu tercih etmem

O bütçeye kablolu da iyi bir şey yok ki. Rival 3 bile 1100 lira falan. Çok fazla kullananı var söylediğim ürünlerin, özellikle VXE R1 çok sattı yani tutulan bir model. ATK ile sorun yaşayan birkaç kişi gördüm ama ben şeklinden dolayı ATK X1 tercih ederdim. 1400tl bütçede kaplaması da var diğerleri gibi soyulma yapmaz kolay kolay. En küçüğü VXE bu arada.

Ekler

• 1755541938628.webp
    1755541938628.webp
    24.9 KB · Hit: 14
atk x1 se öneririm bende aldım cuma günü bugün geldi cidden güzel bir mouse malzeme kalitesi vs güzel şeklini çık beğendim

Ekler

• 1000048134.webp
    1000048134.webp
    442.6 KB · Hit: 21
atk x1 se öneririm bende aldım cuma günü bugün geldi cidden güzel bir mouse malzeme kalitesi vs güzel şeklini çık beğendim
Bu x1 ve x1se arasındaki fark boyut mu yoksa özellik falan fark ediyor mu

Yukarıda hem benim hemde arkadaşların önermiş olduğu mouseler F/P olarak gayet iyi bütçenizi birazdaha esnetebilirseniz atk A9 plus almanızıda öneririm ben olsam kablolu tercih etmem
Plus olunca özellik olarak çok fark ediyorsa esnetebilirim

paw 3395 sensörü var daha az güç tüketiyor daha uzun pil süresi var ayrıca 800 mAH batarya ve dış kaplaması var hocam

Özellikleri değişiyor hocam. 1400tl olan modellerden alacaksanız VXE R1 ya da ATK X1 öneririm. X1'in kaplaması olması nedeniyle daha mantıklı olabilir ama R1 daha küçük bir model onu da alabilirsiniz. 1700tl bandına çıkarsanız ATK A9 Plus modelinde düz A9'a kıyasla kaplama var ve bataryası diğerlerinden daha iyi olduğu için bu bütçede de A9 Plus tercih edilebilir. 1500tl üzeri bütçenizi zorlayacaksa 1400tl olan modellerinden ATK X1 ya da VXE R1 almanızı önerebilirim. Bütçe 1700-2000tl civarına zorlanırsa Mchose A9 Ultra daha mantıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri