Neler Yeni

1000-1700 TL arası hangi gamepad alınmalı?

skylex24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Süküt
Bütçe
1000
4 gamepad arasında kaldım. GameSir Nova Lite ve Nova HD, 8BitDo Ultimate C 2.4G ve GameSir T4 Pro arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım, aralarındaki fiyat farkına değer mi? MSI GC30 v2'yi diğerlerinden fazla bir şey sunmayıp daha pahalı olduğu için listemden sildim.

ultimate c 2.4g nin deadzone u fazla olması, sanırım nova hd nin lite a göre sadece renk farkı olması ve lite in çok önerilmesinden dolayı şu an Gamesir Nova Lite a yakınım.

Shourd

80+ Gold
4 gamepad arasında kaldım. GameSir Nova Lite ve Nova HD, 8BitDo Ultimate C 2.4G ve GameSir T4 Pro arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım, aralarındaki fiyat farkına değer mi? MSI GC30 v2'yi diğerlerinden fazla bir şey sunmayıp daha pahalı olduğu için listemden sildim.

bunlar arasında 8 bitdo ultimate olan iyidir msi kol hakkında bi sorunuz varsa sorabilirsiniz uzun zamandır kulanıyorum

skylex24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Süküt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunlar arasında 8 bitdo ultimate olan iyidir msi kol hakkında bi sorunuz varsa sorabilirsiniz uzun zamandır kulanıyorum
ultimate c 1700 e uygun gibi ama nintendo olduğu için mi diğerlerinden daha pahalı yoksa gerçekten daha mı kaliteli emin olamadım attığım gamepadler arasından en olumlu yorumları da en olumsuzları da ultimate c de gördüm t4 pro dan daha mı iyidir ya da nova lite la olan 700 liralık farka değer midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,465
Üyeler
170,860
Son üye
resitistip
Top Bottom