Site güvenilir mi ?Böyle bir ürün alabilirsin.CORSAIR K60 RGB PRO Cherry MX TR Q Mekanik Kablolu Low Profile Siyah Gaming Klavye-CH-910D018-TR Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR K60 RGB PRO Cherry MX TR Q Mekanik Kablolu Low Profile Siyah Gaming Klavye-CH-910D018-TR Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Tabi ki güvenilir.Site güvenilir mi ?
Maalesef bu bana göre değil küçük klavye sevmiyorum genede teşekkür ederim öneri içindareu ek75 pro, madem klavye arıyorsun sıcak fırsatlara bak be reis
Bu klavyeyi şuanda kullanıyorum ve yeni klavye arayışındayım. Switchleri çok iyi değil tuşlarının bir çoğunun bağlantı noktası kırıldı. İlk sene güzel sonradan birden dağılıyor. Çoğu zaman çoklu tıklama yapıyor yazı yazarken sıkıntı oluyor. FPS oyunlarında sen tuşu bıraktığını düşünürken aslında klavye çoklu tıklama yaptığı için hareket halinde kalıyorsun. İlk çıktığı günden bugüne kullanıyorum ve kesinlikle önermiyorum. Kağıt üzerinde evet güzel ama kullanım açısından aşırı kötü.Site güvenilir mi ?
Bunu almak Gamepower/gamebooster almaktan iyidir diye düşünüyorumBu klavyeyi şuanda kullanıyorum ve yeni klavye arayışındayım. Switchleri çok iyi değil tuşlarının bir çoğunun bağlantı noktası kırıldı. İlk sene güzel sonradan birden dağılıyor. Çoğu zaman çoklu tıklama yapıyor yazı yazarken sıkıntı oluyor. FPS oyunlarında sen tuşu bıraktığını düşünürken aslında klavye çoklu tıklama yaptığı için hareket halinde kalıyorsun. İlk çıktığı günden bugüne kullanıyorum ve kesinlikle önermiyorum. Kağıt üzerinde evet güzel ama kullanım açısından aşırı kötü.
O kısım biraz tercih meselesi ama CS:GO valorant oynarken çok dez avantajlı duruma düşürüyor. Yazı yazarken keza aynı durum. Keycaplar sağlam değil bir kere temizlemek için söküyüm dediğinde kesin ayakları kırılıp birdaha oturmayacak. Benim klavyemin tüm keycapleri silikonla yapışık ki ben aşırır titiz kullanırım. Sadece bunları göz önünde bulundurmanı isterim.Bunu almak Gamepower/gamebooster almaktan iyidir diye düşünüyorum
Gamepower/Gameboost klavyeler de çok farklı değil.O kısım biraz tercih meselesi ama CS:GO valorant oynarken çok dez avantajlı duruma düşürüyor. Yazı yazarken keza aynı durum. Keycaplar sağlam değil bir kere temizlemek için söküyüm dediğinde kesin ayakları kırılıp birdaha oturmayacak. Benim klavyemin tüm keycapleri silikonla yapışık ki ben aşırır titiz kullanırım. Sadece bunları göz önünde bulundurmanı isterim.