konu karşılaştırma değil sadece öneri üzerine dikkatini çekerim.Dandik bir kart olmasının yanında 1660S'in yanından bile geçemez ve tabiri caizse hayvan kadar güç tüketimi.
yanlış öneri dediğin şey karşılaştırdığın kartların her şeyi aynı olur kötü olanını bile bile söylersin senin attığın listede benim yazdığım kartın oc versiyonsuz hali görünüyor ve fiyat olarak da farklılar zaten neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum?Olabilir adam yanlış öneri almasın öyle değil mi?
Alıntıyı görüntüle
RX 590'ın oc potansiyeli zaten yok ve kartların referans modelleri üstelik tüm kartlara OC yapılmış ve stock halleri de yazıyor 1650 super ile karşıalştırıyorum farkındaysan.yanlış öneri dediğin şey karşılaştırdığın kartların her şeyi aynı olur kötü olanını bile bile söylersin senin attığın listede benim yazdığım kartın oc versiyonsuz hali görünüyor ve fiyat olarak da farklılar zaten neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum?
Bu arada kartların güç tüketimleri alakasız.yanlış öneri dediğin şey karşılaştırdığın kartların her şeyi aynı olur kötü olanını bile bile söylersin senin attığın listede benim yazdığım kartın oc versiyonsuz hali görünüyor ve fiyat olarak da farklılar zaten neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum?
bi sen biliyosun oc potansiyelinin olmadığını sana göre firma boşuna üretmiş oluyor oc versiyonunu ayrıca güç tüketimleri alakasız yazmışsın karşılaştırdığın kartların bellekleri arasında iki katı bir fark var ?RX 590'ın oc potansiyeli zaten yok ve kartların referans modelleri üstelik tüm kartlara OC yapılmış ve stock halleri de yazıyor 1650 super ile karşıalştırıyorum farkındaysan.
güç tüketimlerinin neler ile alakalı olduğunu biraz araştırmanı tavsiye ederim.Bu arada kartların güç tüketimleri alakasız.
Alıntıyı görüntüle
bi sen biliyosun oc potansiyelinin olmadığını sana göre firma boşuna üretmiş oluyor oc versiyonunu ayrıca güç tüketimleri alakasız yazmışsın karşılaştırdığın kartların bellekleri arasında iki katı bir fark var ?
bi sen biliyosun oc potansiyelinin olmadığını sana göre firma boşuna üretmiş oluyor oc versiyonunu ayrıca güç tüketimleri alakasız yazmışsın karşılaştırdığın kartların bellekleri arasında iki katı bir fark var ?