Neler Yeni

1000-2000 TL arası PSU'suz kasa önerisi

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
bu bütçeler dahilinde bir kasa almak istiyorum, daha önce dark v20 maxima alacaktım ancak kullanıcılardan bazıları kasanın malzeme kalitesinden dolayı çok memnun olmadığı için bir tık daha kaliteli ve bilinen markaların kasalarına yönelmek istiyorum. Fanları ve genel kasa yapısı kaliteli olan kasa önerilerinize açığım, şimdiden sağ olun.

bu bütçeler dahilinde bir kasa almak istiyorum, daha önce dark v20 maxima alacaktım ancak kullanıcılardan bazıları kasanın malzeme kalitesinden dolayı çok memnun olmadığı için bir tık daha kaliteli ve bilinen markaların kasalarına yönelmek istiyorum. Fanları ve genel kasa yapısı kaliteli olan kasa önerilerinize açığım, şimdiden sağ olun.
MSI 101 m

Nzxt h510 flow white
Mesaj otomatik birleştirildi:

kalitesi ve kasa genişliği nasıl hocam o kasanın?
Üste 240 mm soğutucu takılır iyidir . Corsair spec delta var ama onu kapalı ondan atmadım kışın neyse de yazın ısınır ama çözülmez de değil hani o da iyi ama PSU suz satan zor bulunur

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nzxt h510 flow white
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üste 240 mm soğutucu takılır iyidir . Corsair spec delta var ama onu kapalı ondan atmadım kışın neyse de yazın ısınır ama çözülmez de değil hani o da iyi ama PSU suz satan zor bulunur
Anladım hocam, ben de sıvı soğutma yok şimdilik hava soğutma kullanıyorum Arctic 34 DUO var o baya götürür, bir tık daha çıksam fiyatta 1900 TL'ye phanteks p400a var ama işte daha düşer mi diye düşünüyorum fiyatları

Oo phanteks hakket o iyi bak de amazonda var mesela 1000 e taksitte bakıyorum da tm fiyatı oysa kaçırma da alım aşamasında mı yazar vergileri falan

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Oo phanteks hakket o iyi bak de amazonda var mesela 1000 e taksitte bakıyorum da tm fiyatı oysa kaçırma da alım aşamasında mı yazar vergileri falan
Yok inventus satıyor hocam amazon değil, 1900 TL'ye fanlı versiyonu bi de sanıyorum ama kasım indirimleri yaklaşıyor ya daha düşer mi acaba diyorum kasım sonuna doğru

E orda 1000 ama germany den bi bak fazla fark yoksa takip et taksitle yapıştır Amazon 6 aya kadar vade farkı almıyor.

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
E orda 1000 ama germany den bi bak fazla fark yoksa takip et taksitle yapıştır Amazon 6 aya kadar vade farkı almıyor.
Amazon maalesef 400 TL kargo ücreti alıyormuş germany'den söylemem nerdeyse aynı fiyata gelecek

Top Bottom