razer istiyorsanız çokta fazla alternatifiniz yok ben vxe v1 i bakmanızı tavsiye ederim uygun fiyatlı kablosuz kulaklık youtubetan 1-2 videosunu izlerseniz sizin için daha iyi olurAwmde gördüm (blackshark white) gördüm awde 1.500k gördüm ve yayıncılarda bunu kullandığını gördüm size almalıyım sizi önerileriniz nedir?
ben de listeye ekledim usta ben Logitech g435 almayı planlıyordum ama bu baya iyi bir alternatifi . Sağolun.razer istiyorsanız çokta fazla alternatifiniz yok ben vxe v1 i bakmanızı tavsiye ederim uygun fiyatlı kablosuz kulaklık youtubetan 1-2 videosunu izlerseniz sizin için daha iyi olur
Bu ürün için şöyle yorum gördüm. Paralı uygulaması varmışÖneririm indirimde şuan.![]()
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Dediğinizi bilmiyorum ama fiyatına göre iyi hocam indirimde şuan kullananlar memnun.Bu ürün için şöyle yorum gördüm. Paralı uygulaması varmış
“Aşırı pahalı, fiyatını hak etmeyen bir ürün. 7.1 özelliği ücretsiz evet, ama asıl programı THX spatial Audio o da 20$, sesi daha kaliteli yapıyor. oyun içinde ücretsiz verilen 7.1 özelliğini kullandığın zaman ses alamıyorsun. bunu alacağınıza usbli ses kartlı olanı alın. bu para bu ürüne verilmez, kullandım iade edeceğim.