saArkadaşlar bütçe 100-200₺ aşabilir, 360MM Radyatör desteği olan bir kasa istiyorum.
Bu arkadaşı alabilecek biri var mı? @Abdullah HacıgülTurbox iyidir
Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.784,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Reis sence hangisini almalıyım?Battlecruiser, MasterBox MB511 ARGB ve MasterBox TD500 Mesh öneririm.
Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.784,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Normalde testlerde MasterBox TD500 Mesh, Battlecruiser'ı yükte geçiyor sıcaklıklarda, ama her şey sıcaklıktan ibaret değil(testler TechPowerUp'ta var), kasanın kendisi kocaman, belki sana daha güzel gözüküyor olabilir.Reis sence hangisini almalıyım?
Aralarında çok sıcaklık farkı olmaz, hoşuna gideni al diyorsun yani?Normalde testlerde MasterBox TD500 Mesh, Battlecruiser'ı yükte geçiyor sıcaklıklarda, ama her şey sıcaklıktan ibaret değil(testler TechPowerUp'ta var), kasanın kendisi kocaman, belki sana daha güzel gözüküyor olabilir.
Sorarsan ben MasterBox TD500 Mesh alırdım çünkü Cooler Master kasaların görüntülerini çok daha seviyorum.
Ama ben bunu dedim diye de körü körüne gidip de alma .
Battlecruiser maşallah tank gibi kasa .Normalde testlerde MasterBox TD500 Mesh, Battlecruiser'ı yükte geçiyor sıcaklıklarda, ama her şey sıcaklıktan ibaret değil(testler TechPowerUp'ta var), kasanın kendisi kocaman, belki sana daha güzel gözüküyor olabilir.
Sorarsan ben MasterBox TD500 Mesh alırdım çünkü Cooler Master kasaların görüntülerini çok daha seviyorum.
Ama ben bunu dedim diye de körü körüne gidip de alma .
Reis sence hangisini almalıyım?
Boştaki GPU, CPU, M.2 SSD, chipset sıcaklıklarında Battlecruiser önde, ama yük altında MasterBox TD500 Mesh geçiyor.Aralarında çok sıcaklık farkı olmaz, hoşuna gideni al diyorsun yani?
TD500 Mesh görüntü olarak hoşuma gitti, sanırım onu alacağım.Boştaki GPU, CPU, M.2 SSD, chipset sıcaklıklarında Battlecruiser önde, ama yük altında MasterBox TD500 Mesh geçiyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ama ses olarak Battlecruiser daha sessiz mesela.
Cooler Master Masterbox TD500 Mesh Review - Airflow for the Masses
The Cooler Master Masterbox TD500 Mesh checks off all the right boxes for an appealing mass-market choice. With its sub-$100 price tag, three fans, RGB, and clean looks, it goes down the path of "trusted and true", and it actually ends up being quite the confident stride for good reason.www.techpowerup.com