Selim Ege Aydemir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
- Bütçe
- 6000.7000
360mm aio destekli fan kontrolcülü atx toz filtreli argb kasa önerisi lazım
teşekkğr ederim gt 302 alacağımLancool III / CH780 / GT 302, bulabilirsen Deepcool Morpheus.
gt 302 daha iyi değil mi![]()
FSP CUT593P Temperli Cam ARGB Siyah Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
bu model yeni çıktı çok hoşuma gitti.istersen incelemsini paylaştım ikisinide izle seçgt 302 daha iyi değil mi
benim anakart asus tuf, monitör tuf kasada tuf olsa uyumlu olur o yğzden tuf akmak istiyorumbu model yeni çıktı çok hoşuma gitti.istersen incelemsini paylaştım ikisinide izle seç
he takım olsun diyorsanız tamam.2 kasada üzmez hocam. sadece fsp daha çok hoşuma gitti benim.yılbaşında ddr5 sisteme geçmeyi düşünüyorum.o zaman fsp nin kasasını alıcam büyük ihtimal.benim anakart asus tuf, monitör tuf kasada tuf olsa uyumlu olur o yğzden tuf akmak istiyorum
hayırlı olsun hocam, fazla ssd slotlu anakart almayı unutmayın, eskisini takarsınızhe takım olsun diyorsanız tamam.2 kasada üzmez hocam. sadece fsp daha çok hoşuma gitti benim.yılbaşında ddr5 sisteme geçmeyi düşünüyorum.o zaman fsp nin kasasını alıcam büyük ihtimal.
bu zaman kadar hep öyle anakart aldım x570 var şu an 2 m2 takılıhayırlı olsun hocam, fazla ssd slotlu anakart almayı unutmayın, eskisini takarsınız