MSI Mag Coreliquid 360R 360 Mm Sıvı Işlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Mag Coreliquid 360R 360 Mm Sıvı Işlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
240mm olması şart lütfen
kasa dark guardın 240mm desteklıormus240mm şart olmasa daha uyguna daha iyisi vardı.
Önerim budur.
ARCTIC Liquid Freezer II 240 RGB - Çok uyumlu All-in-One CPU AIO Su soğutucusu RGB ile, Intel & AMD ile uyumlu, etkili PWM kontrollü pompa, Fan hızı: 200-1800 RPM - Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
ARCTIC Liquid Freezer II 240 RGB - Çok uyumlu All-in-One CPU AIO Su soğutucusu RGB ile, Intel & AMD ile uyumlu, etkili PWM kontrollü pompa, Fan hızı: 200-1800 RPM - Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
280mm destekliyormuş keşke ilk başta söyleseydin kasanın modelini.kasa dark guardın 240mm desteklıormus
ama ön tarafına takmak istemiyorum üstüne takmak ıstıyorum orayada desteklıyormu280mm destekliyormuş keşke ilk başta söyleseydin kasanın modelini.
Alıntıyı görüntüle
Direk bunu alın hocam fiyat çok iyi ve kasanın destekliyor,soğutması da bir o kadar şahane.
ARCTIC LİQUİD FREEZER II - 280 INTEL/AMD İŞLEMCİ DESTEKLİ PWM SIV : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC LİQUİD FREEZER II - 280 INTEL/AMD İŞLEMCİ DESTEKLİ PWM SIV : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ön taraf için bunu öneririm,360mm destekliyor zaten ön panel.ama ön tarafına takmak istemiyorum üstüne takmak ıstıyorum orayada desteklıyormu
ama ön paneldeki fanları cıkarsam içerisi az soğumaz mı onları nereye takabilirimÖn taraf için bunu öneririm,360mm destekliyor zaten ön panel.
Yukarıdaki attığım sıvı soğutma gibi bu soğutucu'nun da fiyatı çok iyi, kaçırmayın.
MSI Mag Coreliquid 360R 360 Mm Sıvı Işlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Mag Coreliquid 360R 360 Mm Sıvı Işlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.ama ön paneldeki fanları cıkarsam içerisi az soğumaz mı onları nereye takabilirim
Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.
Ön tarafa takmak istiyorum anladığım için onu attım.
Üst tarafa önerdiğim sıvı soğutmayı yani bunu alabilirsiniz,destekliyor.
ARCTIC LİQUİD FREEZER II - 280 INTEL/AMD İŞLEMCİ DESTEKLİ PWM SIV : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC LİQUİD FREEZER II - 280 INTEL/AMD İŞLEMCİ DESTEKLİ PWM SIV : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ön panele takabiliyorsun.kasa dark guardın 240mm desteklıormus