Neler Yeni

1000 Mbps internetimde garip sorunlar yaşıyorum. Yardım edin.

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu

TurkNet 1000 Mbps internetine geçiş yaptım. Fakat bir sorun yaşamaktayım. Telefon ya da bilgisayar fark etmez; hız testlerine giriyorum ve yeterli hızı alıyorum fakat bu işlemi yapana kadar finding optimal server gibi, yani sunucu aranıyor hatası alıyorum. Sadece bu sitede değil tabi ki bu bir örnekti, her siteye ilk girişimde bunu yaşıyorum. Aynı yazı yazmıyor ama ya site açılmıyor ya da uzun zaman sonra site açılıyor. Bir ağcı olarak ben bu sorunun sebebini bilmiyorum. DNS problemli desem değil, google dns denedim aynısı oldu. Serverle ilk iletişimi aşırı sorunlu. Bu konuda yardımcı olmak isteyen varsa cevap versin lütfen.​

EGOKING

80+

TurkNet 1000 Mbps internetine geçiş yaptım. Fakat bir sorun yaşamaktayım. Telefon ya da bilgisayar fark etmez; hız testlerine giriyorum ve yeterli hızı alıyorum fakat bu işlemi yapana kadar finding optimal server gibi, yani sunucu aranıyor hatası alıyorum. Sadece bu sitede değil tabi ki bu bir örnekti, her siteye ilk girişimde bunu yaşıyorum. Aynı yazı yazmıyor ama ya site açılmıyor ya da uzun zaman sonra site açılıyor. Bir ağcı olarak ben bu sorunun sebebini bilmiyorum. DNS problemli desem değil, google dns denedim aynısı oldu. Serverle ilk iletişimi aşırı sorunlu. Bu konuda yardımcı olmak isteyen varsa cevap versin lütfen.​

internete yaz çıkar diye düşünüyorum modem ısınıyor mu

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ipv6 kullanıyor olma ihtimaliniz nedir?

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Hocam çok bilgi sahibi değilim ancak her sitede aynı sorunu yaşıyorsanız şunları denediniz mi ;

Farklı bir modem ile deneme
Farklı bir tarayıcı ile deneme
İnternet sürücüleri güncelleştirme
Ethernet kablosunu değiştirip deneme

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablo alakasız, sürücüyü deneyeceğim, diğerleriyle bir alakası olduğunu sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çok bilgi sahibi değilim ancak her sitede aynı sorunu yaşıyorsanız şunları denediniz mi ;

Farklı bir modem ile deneme
Farklı bir tarayıcı ile deneme
İnternet sürücüleri güncelleştirme
Ethernet kablosunu değiştirip deneme
en kısa zamanda arayıp soracağım, tabi sorunu fixlemezlerse

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Hocam siz genede bi modemden bakın ipv6 aktif mi diye. Cihaz fark etmiyorsa destek kaydı açmanız en iyisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,919
Üyeler
161,358
Son üye
FXEarth
Top Bottom