Neler Yeni

1000 TL altı gaming kulaklık önerisi.

onedayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay
Bütçe
1000
Arkadaşlar 1000 TL altı ses kasabileceğim gaming kulaklık arıyorum 5 model arasında kaldım.
-Gamepower Mihawk
-Havit Gamenote h2002P
-Havit Gamenote h2002D
-Havit Gamenote Fuxi-h3
-Pusat 7.1 Surround Lite RGB
Bu 5 model arasında kaldım sanırım bunlardan birini alicam gönlüm gamepowerdan yana ama dip ses sorunu varmış sanırım. Bluetoothlu olduğu içinde fuxi-h3 düşündüm fakat ondada oyun performansı iyi değil diyolar çok kararsız kaldım sizce hangisinin almalıyım? Başka önerileriniz varsa açığım.

y4wzzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yağız Tuğra Diri
Arkadaşlar 1000 TL altı ses kasabileceğim gaming kulaklık arıyorum 5 model arasında kaldım.
-Gamepower Mihawk
-Havit Gamenote h2002P
-Havit Gamenote h2002D
-Havit Gamenote Fuxi-h3
Bu 5 model arasında kaldım sanırım bunlardan birini alicam gönlüm gamepowerdan yana ama dip ses sorunu varmış sanırım. Bluetoothlu olduğu içinde fuxi-h3 düşündüm fakat ondada oyun performansı iyi değil diyolar çok kararsız kaldım sizce hangisinin almalıyım? Başka önerileriniz varsa açığım.
kanka Havitin H656U modeline baktın mı

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
vladimiz putin
-Gamepower Mihawk
-Havit Gamenote h2002P
-Havit Gamenote h2002D
-Havit Gamenote Fuxi-h3
fujin pro var memunum gayet iyi dip ses yok

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
bütçeyi aşacak ama gamepower kizaru eski kulaklığım 5 yılda anca bozuldu 7.1 var titreşimi mükemmel kontrol panelide var almışken onu alın

onedayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçeyi aşacak ama gamepower kizaru eski kulaklığım 5 yılda anca bozuldu 7.1 var titreşimi mükemmel kontrol panelide var almışken onu alın
Ona baktım fakat o kadar bütçe çıkmıyor.
fujin pro var memunum gayet iyi dip ses yok
Fujine para çıkmaz..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona baktım fakat o kadar bütçe çıkmıyor.

Fujine para çıkmaz..
Havit Gamenote H2002P ile arasında çok fark yoksa Gamenote fuxi-h3 ya da gamepower mihawk alıcam kullanan varmı bu modelleri?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ali Mert Okuducu
Mihawk kullanıyorum çok memnunum. Ses kasarken falan gayet anlaşılır geliyor. Tavsiye ederim

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ali Mert Okuducu
Ne zamandır kullanıyorsun? Mikrofonu iyi mi ?
mikrofonu gayet iyi. Yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum. Cs2 ve valorant oynarken çok kullandım. Rahat bir şekilde ses kasılıyor

Top Bottom