Neler Yeni

1000 TL bandında mekanik klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Dostlar şuan kullandığım klavyenin tuşları çıkmaya başladığı için kendime mekanik klavye almayı düşünüyorum. Bütçem 800-1200 TL arası. Mini klavye sevmiyorum. Ya numpadli olsun yada numpadsiz. Numpadli olursa daha iyi olur.

Normalde bu fiyata bence alınmaz ama tam boy istediğiniz için önerdim. Switch türü belirtmediğiniz için blue buldum attım.

Diğer bir seçenek. Bu klavyeyi yeni gördüm. Şeffaf seviyorsanız fiyatına göre alınabilir bir klavye bu boyutta.

Başka bir seçenek sarı siteden ajazz dkm200 alabilirsin 1100-1200 civarına.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde bu fiyata bence alınmaz ama tam boy istediğiniz için önerdim. Switch türü belirtmediğiniz için blue buldum attım.

Diğer bir seçenek. Bu klavyeyi yeni gördüm. Şeffaf seviyorsanız fiyatına göre alınabilir bir klavye bu boyutta.

Başka bir seçenek sarı siteden ajazz dkm200 alabilirsin 1100-1200 civarına.
EK75 nasıldır sizce?

EK75 nasıldır sizce?
EK75 yerine bütçeniz artarsa

Bütçeniz artmıyorsa da bunu tercih edin.

EK75 de hot swap yok hocam. Herhangi bir switche bir şey olsa lehim yapmanız gerekecek. Zahmetli ve biraz da riskli iş. Bu ikisinde hot swap var bir sorun olduğunda switchleri kolayca değiştirebilirsiniz.

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
mershadow

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Furkan Demirtaş
Dostlar şuan kullandığım klavyenin tuşları çıkmaya başladığı için kendime mekanik klavye almayı düşünüyorum. Bütçem 800-1200 TL arası. Mini klavye sevmiyorum. Ya numpadli olsun yada numpadsiz. Numpadli olursa daha iyi olur.
Temu'dan 93 liraya aldım kanka son derece memnunum yani kaliteli de hem. Premium kalitedeki klavye markaları gibi hissiyat veriyor bana şahsen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
EK75 yerine bütçeniz artarsa

Bütçeniz artmıyorsa da bunu tercih edin.

EK75 de hot swap yok hocam. Herhangi bir switche bir şey olsa lehim yapmanız gerekecek. Zahmetli ve biraz da riskli iş. Bu ikisinde hot swap var bir sorun olduğunda switchleri kolayca değiştirebilirsiniz.
https://www.temu.com/tr/ajazz-99-an...&refer_page_id=10009_1736238825980_a01xrl2z3d Bu nasıl sizce hocam?
Evet artı vergisiyle
Ürün link ivarmı

3090Tİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fatih Özçelik
Ajazz ak680 alabilirsin hatspaw özelliği de var driver yok ama bildiğim kadariyla

Top Bottom