Yardım 1000 TL civarı kulaklık önerisi

ygtcntpl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
774
Arkadaşlar aklımda Corsair'in kablosuz bir kulaklığı vardı void serisi galiba ama inanın kulaklıklar hakkında hiç bilgim yok lütfen bana 1000 TL civarı (1000TLyi çok az geçebilir) alınabilecek en iyi kulaklıkları söyleyin.. Kablosuz olursa sevinirim fakat kablolu da olabilir yeterki kalite ve kullanım ömründen ödün vermesin :) ayrıca mikrofon kalitesi de önemli tabi siz daha iyi bilirsiniz.

Cloud 2 oneririm eger cok para vermek istemezsen corsair hs50 pro oneririm bende hs50 pro var memnunum pedleri filan iyi cloud 2 fiyati 650 civari olsa alacaktimda 800e kadar cikmisti alamadim

Cloud 2 oneririm eger cok para vermek istemezsen corsair hs50 pro oneririm bende hs50 pro var memnunum pedleri filan iyi cloud 2 fiyati 650 civari olsa alacaktimda 800e kadar cikmisti alamadim
Çok teşekkürler düşüneceğim hs50 pro kablolu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

void elite wireless gayet güzel düşünebilirsiniz
Hah evet oydu benim baktığım ama aklımda soru işaretleri var, acaba daha düşük ya da aynı fiyata daha iyi kulaklıklar var mı diye kafama takıldı

Aynen kablolu yani kablosuz alicaksanda cloud 2 wireles alabilirsin ama o bi tik pahali eger fps oynuyorsan cloud 2 onereririm baya kulaklikta olmayan bir ses kalitesi var ama cok para vermek istemem dersende corsair hs50 pro alabilirsin ben aldim 1 ay oldu nerdeyse ve memnunum uzun kullanimda bas agrisi ve kulak agrisi yapmiyor ses gayet iyi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hah evet oydu benim baktığım ama aklımda soru işaretleri var, acaba daha düşük ya da aynı fiyata daha iyi kulaklıklar var mı diye kafama takıldı
kullanan bi kaç kişi vardı forumda gayet memnunlardı hatta bi ara elraenn kullanıyodu galiba iyi olmasa kullanmazdı

kullanan bi kaç kişi vardı forumda gayet memnunlardı hatta bi ara elraenn kullanıyodu galiba iyi olmasa kullanmazdı
Elraen kullandigi hs50 pro degil corsair void wireless ti oda degistirdi zaten suan steelseriesin 2k mi 3 k mi bi kulakligi var onu kullaniyor

hocam ben hs 50pro almayı düşünüyorumda kulaklıktan memnun musun uzun süre kullanımda kulak ağırısı yapıyorumu

hocam ben hs 50pro almayı düşünüyorumda kulaklıktan memnun musun uzun süre kullanımda kulak ağırısı yapıyorumu
Hs50 pro icin soruyorsan ben 8 10 saat kullaniyorum kulak agrisi hic yapmadi padleri gayet yumusak ve guzel bas agrisi yapiyor bazi kulakliklar onuda yapmadi

Hs50 pro icin soruyorsan ben 8 10 saat kullaniyorum kulak agrisi hic yapmadi padleri gayet yumusak ve guzel bas agrisi yapiyor bazi kulakliklar onuda yapmadi
teşekür ederim hocam hs50 pro için sordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,790
Üyeler
183,166
Son üye
kaya5553
Geri